Personalizează setările la Microsoft Outlook

Personalizează setările la Microsoft Outlook cu Outlook Tools. Microsoft Outlook este un client popular de e-mail pentru Windows și Mac, care este inclus în pachetul din suita Office. Outlook este o aplicație puternică care oferă multe funcții utilizatorilor. Este, de asemenea, compatibil cu aproape toate serviciile de e-mail disponibile în prezent.

Personalizează setările la Microsoft Outlook

De asemenea, puteți configura și conturile Gmail cu Outlook. Există multe opțiuni și instrumente disponibile care vă face experiența de e-mail mai bună. Outlook Tools este o aplicație gratuită pentru Windows care vă oferă câteva instrumente și setări suplimentare pentru a gestiona Outlook.

Program care personalizează setările la Microsoft Outlook

Microsoft Outlook nu oferă acces la unele setări care sunt disponibile numai prin intermediul registrului. Dar, cu Outlook Tools, puteți obține acces ușor la setările și folderele de date Outlook și vă permite să modificați setările care sunt, în mod normal, posibile numai prin intermediul registrului.

Program care personalizează setările la Microsoft Outlook

Caracteristicile programului Outlook Tools

  • Afișează informațiile de instalare și versiunea Outlook.
  • Acces ușor la setările Outlook și folderele de date.
  • Acces facil la instrumentele de depanare.
  • Poate porni Outlook cu un simplu comutator de pornire.
  • Șterge listele cu cele mai recente utilizări.
  • Deblochează atașamentele.
  • Creează un e-mail de alertă (Outlook 2007 sau Outlook 2010).

Programul oferă funcțiile și instrumentele într-o interfață care este destul de similară cu Outlook.

interfata programului Outlook Tools

Programul Outlook Tools este complet gratuit și funcționează corect cu Outlook 2007, Outlook 2010, Outlook 2013, Outlook 2016 sau Office 365.

Deci, în cazul în care utilizați oricare dintre aceste versiuni, Outlook Tools este un program care merită încercat. Programul este compatibil cu Windows Vista, Windows 7, Windows 8 sau Windows 10 (inclusiv toate versiunile de Windows Server).

Outlook Tools vă oferă opțiuni pentru a personaliza setările din Outlook,
aceste caracteristici nu sunt disponibile în interfața normală Outlook.

Pentru download acest program care personalizează setările la Microsoft Outlook click pe acest link. Pe pagina de internet care se deschide va trebui să dați click pe butonul Download (dedesubt la butonul Donate).

Programul necesită Microsoft .NET Framework 4.5. Dacă nu îl aveți instalat pe PC îl puteți descărca gratuit de pe site-ul Microsoft.

Dacă nu știți cum puteți descărca Microsoft Excel pe PC, avem un articol care vă poate fi de folos. Descarcă Microsoft Excel gratis pe calculator.