Partajează jocurile cu prieteni cu Steam Family Sharing

Cum se partajează jocurile cu prieteni cu Steam Family Sharing ? Poate nu știați dar Steam Family Sharing vă permite să vă partajați jocurile cu prietenii și familia, iată cum puteți face acest lucru.

Partajează jocurile cu prieteni cu Steam Family SharingSteam este platforma pentru jocurile pe PC, oferind o selecție incredibil de mare de jocuri, și cu un element social permite prietenilor să se alăture unul altuia în jocurile preferate.

Cu toate acestea, Steam nu permite mai multor utilizatori să se conecteze simultan la același cont, făcând ca partajarea jocurilor să fie un proces destul de dificil. Nu fiți dezamăgiți, deoarece Steam Family Sharing ar trebui să ajute la atenuarea acestor probleme și să vă permită să vă partajați jocurile cu prietenii și familia.

O să vorbim despre avantajele și dezavantajele Steam Family Sharing și modul de partajare a jocurilor pe Steam .

Steam Family Sharing : avantaje și dezavantaje

Deci, ce anume este Steam Family Sharing, și ce vă permite să faceți? În cea mai simplă formă, Steam Family Sharing a fost dezvoltată astfel încât membrii familiei doi copii, de exemplu, să poată juca jocuri cumpărate pe platformă fără a trebui să plătească pentru joc de două ori. Are sens, mai ales atunci când unele dintre jocuri costă destul de mult.

În timp ce numele sugerează că funcționalitatea este limitată la membrii familiei, cei care doresc să partajeze jocurile cu prietenii sunt liberi să facă acest lucru. De fapt, puteți să vă partajați jocurile cu până la 10 utilizatori diferiți.Dar există și un dezavantaj, atât pentru prieteni cât și pentru familie, care doresc să vă joace jocurile.

Biblioteca voastră partajată poate fi accesată de un singur utilizator la un moment dat. Acest lucru înseamnă că nu puteți avea doi oameni care să joace jocuri din aceeași bibliotecă în același timp, iar utilizatorii care doresc să joace un joc online împreună vor trebui să cumpere jocul. Nu este ideal pentru jocuri online.

Dar ce se întâmplă dacă o persoană joacă și o alta face log out? Dacă sunteți proprietarul jocului în cauză, altor utilizatori li se dă timp să salveze și să renunțe înainte de a fi scoase din joc. Proprietarii au întotdeauna prioritate, desigur.

Cum partajezi jocuri pe Steam utilizând Family Sharing

Primul pas este să activați Steam Guard, funcția de securitate încorporată în Steam, dacă nu ați făcut-o deja. Dacă ați activat Steam Guard, treceți mai departe la următorul paragraf. Dacă nu, deschideți Steam și mergeți la Steam> Settings> Account. De aici, selectați Manage Steam Guard Account Security și caracteristica trebuie apoi să fie activată.

Odată ce ați activat serviciul Steam Guard, este timpul să configurați Partajarea pe Steam. Doar faceți clic pe meniul Steam> Settings și selectați fila Family. De aici, ar trebui să puteți vedea o listă cu toate conturile Steam care s-au conectat utilizând PC-ul. Dacă utilizatorul Steam cu care doriți să partajați jocul nu este pe listă, spuneți-i să se conecteze și să se deconecteze din nou pe PC ar trebui să apară apoi pe listă.

Apoi, bifați caseta de lângă user la care doriți să permiteți accesul la bibliotecă și faceți clic pe OK. Utilizatorii în cauză ar trebui să poată accesa biblioteca atunci când joacă jocuri pe PC, dar ce se întâmplă dacă doresc să se joace pe un PC diferit?

Pentru a permite utilizatorilor să acceseze jocurile de pe PC-urile proprii, va trebui mai întâi să autorizați dispozitivul în cauză. Este un proces simplu, dar vă cere să vă conectați la PC-ul în cauză. După ce v-ați conectat la Steam, mergeți direct la Steam> Settings> Family și faceți clic pe Authorize This Computer.

Si asta e! Membrii autorizați din familie sau prietenii ar trebui apoi să aibă acces la biblioteca de jocuri Steam.

Ați auzit o melodie la radio sau televizor și nu știți cine cântă sau cum se numește melodia? Este foarte ușor să aflați, despre acest subiect avem un articol aici. Cum aflu cine cântă o melodie sau cum se numește melodia.