Orice fereastră transparentă în Windows 8

Orice fereastră transparentă în Windows 8. În Windows 8 efectele de transparență au fost eliminate chiar și la ferestre sau bara de căutare. Deci, nu se mai poate folosi acest lucru așa cum era posibil pe Windows Vista și 7.

Orice fereastră transparentă în Windows 8

Versiunea de de Windows 8, prezintă o interfață modernă de utilizator și, cu o culoare opacă la marginile ferestrelor. Faptul că efectele Aero au fost eliminate din Windows 8 nu implică imposibilitatea activării acestora.

În mod implicit, operațiunea în cauză nu poate fi efectuată, dar cu ajutorul unui program special, cum ar fi AGTweaker se poate.

Orice fereastră transparentă pe PC sau laptop

Acest program, este complet gratuit și este portabil (poate fi folosit fără să îl instalați pe computer sau laptop) programul poate fi folosit atât pe versiunile de 32 și 64 de biți pe Windows 8.

AGTweaker acționează ca suport pentru Aero Glass, permițând utilizatorilor de a controla nivelurile de opacitate și de estompare la ferestre, de asemenea permite ca efectele să fie aplicate automat de fiecare dată când computerul este repornit.

Când rulați pentru prima dată programul, valorile de transparență sunt setate pe Aero Glass, dar, desigur, puteți modifica la valorile dorite folosind glisoarele.

Prin modificarea acestor valori este posibilă, obținerea unor ferestre clare sau complet transparente.

În partea de jos în fereastra programului, așa cum se poate vedea în imaginea de la începutul acestui articol, există unele setări suplimentare prin care este posibilă activarea sau dezactivarea modului de depanare și este posibilă forțarea BoundingRectangleRedraw sau HideCMD Workaround pentru utilizatorii care utilizează Ex7forW8.

Luând în considerare funcționalitatea sa, AGTweaker este o alternativă excelentă la toate celelalte aplicații care promite să activeze efectul Aero Glass pe Windows 8.

Acest program care face orice fereastră transparentă în Windows 8 îl puteți descărca de pe site-ul Softpedia. Va trebui doar să faceți clic pe butonul Download Now, iar în fereastra pop-up alegeți ce server doriți, Softpedia Secure Download (US) sau External mirror 1.

Dacă doriți să instalați, detectați, sau să actualizați driverele pe un PC sau laptop, avem un articol cu cele mai bune programe pentru drivere aici. Programe pentru drivere actualizare sau detectare.