Opțiuni suplimentare pentru bara de activități Windows

Opțiuni suplimentare pentru bara de activități Windows. În acest articol vom vorbi despre un program gratuit care oferă mai multe opțiuni suplimentare pentru bara de activități Windows.

Opțiuni suplimentare pentru bara de activități Windows

Bara de activități funcționează ca un adevărat centru de control pentru Windows care vă permite să gestionați toate aplicațiile rulate, să lansați programe noi prin eventuale comenzi rapide, să accesați meniul de pornire și multe altele. Accesând panoul de setări al barei de activități, puteți schimba aspectul și modul de operare.

Dacă căutați un instrument datorită căruia puteți face modificări suplimentare la bara de activități și, de ce nu, să implementați funcții suplimentare, atunci puteți utiliza programul Taskbar Hide.

Program cu opțiuni suplimentare pentru bara de activități Windows

Taskbar Hide este un program complet gratuit care poate fi utilizat pe toate sistemele de operare Windows (atât pe 32 de biți, cât și pe 64 de biți) care, de fapt, oferă utilizatorilor numeroase opțiuni suplimentare pentru bara de activități și datorită căreia va fi posibil de exemplu, ascunderea pictogramelor, ascunderea sau închiderea ferestrelor la programe și aplicații deschise, schimbarea ordinii de execuție a aplicațiilor pe bara de activități, ascunderea unei părți din bara de activități și multe altele.

Toate opțiunile puse la dispoziție de Taskbar Hide pot fi activate și, ulterior, dezactivate prin acționarea directă din interfața principală a programului, așa cum puteți vedea în imaginea de la începutul acestui articol sau, alternativ, folosind comenzi rapide care sunt foarte convenabile.

Interfața programului este împărțită în două file, una dintre care vă va permite să gestionați bara de activități, iar cealaltă system tray. Rețineți că atunci când rulați programul pentru prima dată, vi se va cere să introduceți un cod de înregistrare pentru utilizarea programului.

Pentru a efectua procesul de înregistrare, pur și simplu urmați instrucțiunile indicate, altfel va fi în continuare posibil să utilizați programul doar făcând click pe butonul Skip.

Program cu opțiuni suplimentare pentru bara de activități Windows

Programul este compatibil cu următoarele sisteme de operare: Windows XP, Windows Vista, Windows 7, Windows 8, și Windows 10.

Download Taskbar Hide

Pentru download acest program cu opțiuni suplimentare pentru bara de activități Windows, accesați această adresă (www.eusing.com/hidewindows/bosskey.htm), pe pagina programului dați click pe unul dintre link-urile Download Site, Download Mirror1, Download Mirror2, și salvați fișierul THSetup.exe în calculator.

Nu știți cum puteți corecta sau elimina scurtăturile corupte de pe desktop sau din meniul Start? Ei bine, puteți utiliza programul ShortcutsMan, link-ul de download și mai multe detalii despre program găsiți într-un articol separat. Corectează sau elimină scurtăturile corupte de pe desktop.