Optimizează utilizarea clipboard-ului din Windows

Optimizează utilizarea clipboard-ului din Windows. În acest articol vom vorbi despre un program care vă ajută să optimizați utilizarea clipboard-ului din Windows pentru a copia mai multe fragmente de text.

Optimizează utilizarea clipboard-ului din Windows

Există o mulțime de aplicații speciale datorită cărora este posibil să creșteți productivitatea proprie pe PC sau laptop, dar managerii clipboard-ului Windows care, după cum se știe, sunt destul de limitați. Pe internet găsiți foarte multe programe pentru gestionarea clipboard-ului din Windows, dar puteți încerca și programul MyClip.

Program care optimizează utilizarea clipboard-ului din Windows

MyClip este un program gratuit, și este compatibil cu toate sistemele de operare Windows (atât pe 32 de biți cât și pe 64 de biți) care, odată ce este instalat, vă permite să extindeți capacitatea clipboard-ului din sistemul de operare prin copierea și memorarea mai multor porțiuni de text și de asemenea, pune la dispoziția utilizatorului funcții suplimentare și interesante.

MyClip, vă permite să salvați notițe ca favorite, acceptă utilizarea comenzilor rapide de pe tastatură și integrează de asemenea un sistem de căutare intern. Cu caracteristicile în cauză, MyClip vă permite să acționați asupra textului copiat și arhivat prin eliminarea unei părți din acesta, modificând literele majuscule în minuscule și invers, toate aceste lucruri făcând click pe butonul din dreapta la mouse.

Fereastra principală a programului, care poate fi vizualizată în imaginea de la începutul acestui articol, conține toate elementele adăugate în clipboard, împreună cu data și ora la care au fost copiate.

Din fereastra programului, dacă faceți click pe elementul File și apoi pe Options, puteți accesa panoul de setări MyClip din care puteți personaliza tastele de comenzi rapide, puteți specifica numărul maxim de notițe pe care doriți să le păstrați, alegeți dacă doriți să rulați software-ul la pornirea Windows-ului și multe altele.

Nu ați înțeles ce este clipboard-ului din Windows? Ei bine, mai jos veți găsi mai multe detalii.

Ce este clipboard-ul din Windows?

În Linux, Android sau Windows clipboard-ul este un loc din memoria calculatorului sau a dispozitivului pe care îl folosiți. Acest loc este folosit ca stocare temporară pentru orice fel de informații copiați. Când copiați fotografii sau muzică în clipboard, le puteți lipi în altă parte pe calculator sau pe orice dispozitiv utilizați. Pe scurt, clipboard-ul memorează orice informații ați copiat dintr-un anumit loc, iar apoi oferă posibilitatea pentru lipire într-un alt loc.

Acum că știți ce este clipboard-ul din Windows, dacă doriți să descărcați (MyClip) programul care optimizează utilizarea clipboard-ului din Windows, click pe acest link. Pe pagina programului va trebui să dați click pe butonul DOWNLOAD MYCLIP, IT’S FREE. Alternativ, programul îl puteți descărca de pe site-ul softpedia. Accesați site-ul și faceți click pe butonul Download Now.

Dacă nu știți ce înseamnă memoria RAM dual channel, avem un articol care vă poate fi de folos. Ce înseamnă memorie RAM dual channel.