Oprește scrierea, citirea, sau detectarea unităților USB

Oprește scrierea, citirea, sau detectarea unităților USB. Dacă căutați un program care blochează porturile USB, sau unitatea CD sau DVD, sunteți în locul potrivit.

Oprește scrierea, citirea, sau detectarea unităților USB

Blocarea unităților USB, citirea, sau scrierea acestora este un lucru foarte bun de făcut, mai ales când PC-ul este folosit de mai multi utilizatori, în absenta proprietarului.

Nu doar că puteți bloca copierea fișierelor din PC pe unități USB, dar în același timp puteți bloca copierea fișierelor de pe un stick USB pe PC.

Pentru a efectua operațiunile în cauză într-un mod simplu și eficient, este posibil să folosiți un program special, cum ar fi Removable Access Tool.

Acesta este un program complet gratuit pentru sistemele de operare Windows (și poate fi folosit atât pe 32 de biți, cât și pe 64 de biți), care vă permite să dezactivați temporar citirea sau scrierea unităților USB, de asemenea, vă permite să împiedicați detectarea acestora.

Programul oferă utilizatorilor trei opțiuni speciale, cum ar fi: Allow Read & Write, această opțiune permite stick-urilor USB și altor dispozitive să funcționeze normal, scriere și, citire.

Allow Read Only, cu această opțiune toate unitățile USB care vor fi conectate la computer vor funcționa numai în modul de citire.

Disable USB Disks Detection, această opțiune vă permite să împiedicați detectarea unităților USB, în așa fel nu se pot conecta la computer.

Toate limitările setate pot fi protejate prin aplicarea unei parole, astfel încât alți utilizatori să nu poată seta la loc aceste opțiuni.

De asemenea, programul este foarte ușor de folosit, și cu o interfață de utilizator foarte simplă (puteți vedea acest lucru în imaginea de la începutul acestui articol) și ca dimensiune programul are doar câțiva KB.

Pentru a descărca acest program care oprește scrierea, citirea, sau detectarea unităților USB, conectați-vă la site-ul sordum, și faceți clic pe butonul Download.

Dacă doriți să blocați PC-ul cu un stick USB, avem un articol care vă poate fi de folos aici. Cum să blochezi calculatorul cu un stick USB.