Oprește redarea automată pe Netflix

Oprește redarea automată pe Netflix. Netflix are funcția de redare automată pornită în mod prestabilit, vă vom arăta cum să dezactivați această funcție.

Oprește redarea automată pe Netflix

Netflix este cel mai cunoscut serviciu online pentru redarea automată. În acest articol vă vom arăta cum să dezactivați caracteristica de redare automată pe Netflix. Puteți dezactiva această funcție pe PC, telefon, tabletă sau televizor.

Cum se oprește redarea automată pe Netflix

Dacă utilizați Netflix de pe un televizor inteligent, este posibil că ați căutat în zadar prin setări pentru opțiunea de a dezactiva redarea automată. Dar acest lucru îl puteți face din setările contului de utilizator, care nu poate fi accesat pe toate dispozitivele. Schimbați setările prin intermediul site-ului Netflix și acestea vor fi aplicate pe toate dispozitivele.

Deschideți site-ul Netflix și conectați-vă la contul vostru (dacă nu sunteți deja conectat). Faceți click pe meniul derulant din partea dreaptă sus și selectați Account. Pe pagină, în secțiunea My Profile, faceți click pe Playback settings.

setarile contului Netflix

Sub Auto-Play, veți vedea o casetă de bifare pentru Play next episode automatically această casetă ar trebui să fie bifată în mod implicit. Asigurați-vă că ați debifat caseta, apoi faceți click pe Save.

redare automata Netflix caseta de debifat

Această setare va fi aplicată acum tuturor dispozitivelor pe care utilizați serviciul și, schimbarea se va face instantaneu.

După cum arată și textul setării, ceea ce ați făcut este să dezactivați redarea automată: modul în care Netflix începe să redea următorul episod al unui program când acesta se termină.

Netflix nu a oprit redarea automată pe un alt cont

După cum am spus, setările pentru redarea automată a episoadelor următoare sunt ajustate pe bază de cont, ceea ce înseamnă că dacă treceți la un cont diferit, chiar și pe același dispozitiv, veți trece și la setările de redare automată la contul respectiv. Va trebui să intrați în setările de redare (Playback Settings) la fiecare cont pe care îl utilizați, urmând instrucțiunile de mai sus și să dezactivați redarea automată pentru fiecare dintre ele.

Redarea automată în conturi pentru copii

Până de curând, metoda descrisă mai sus nu a funcționat pe conturile pentru copii. Din fericire, Netflix a schimbat acest lucru acum și trebuie doar să selectați contul pentru copii (prin intermediul site-ului ca și înainte și utilizând meniul derulant din partea dreaptă sus) și să accesați Account> Playback Settings și să deselectați Play next episode automatically.

conturi pentru copii Netflix

Veți observa că un cont pentru copii are mai puține setări decât unul pentru adulți, astfel încât acestea nu pot fi în număr suficient cu multe opțiuni. Dar trebuie să țineți minte că este posibil ca copiii să se întoarcă la redarea automată dacă doresc.

Dacă nu știți cum să instalați Kodi pe Xbox One, avem un articol care vă poate fi de folos. Instalare Kodi pe Xbox One.