Instalare Kodi pe Xbox One

Instalare Kodi pe Xbox One. În acest articol vom vorbi despre cum se instalează Kodi pe Xbox One. Kodi este un media player open source prin intermediul căruia puteți urmări filmele preferate online, pe tv, laptop sau telefon.

Instalare Kodi pe Xbox One

Se pare ca media player-ul open source este foarte utilizat în ultima vreme, deoarece Kodi (cunoscut anterior ca Xbox Media Center) este acum disponibil pentru a fi descărcat pe Xbox One.

Instalează Kodi pe Xbox One: Probleme și restricții

Înainte să explicăm cum să instalați Kodi pe Xbox One, trebuie să știți despre limitările software-ului, deoarece nu va funcționa exact la fel ca și pe alte dispozitive.

Aplicația Kodi este acum o aplicație disponibilă pe o gamă largă de dispozitive Windows, dar există restricții cu privire la modul în care poate fi folosit pe consola Microsoft Xbox One.

În primul rând, aplicația nu va avea acces la unitatea Blu-ray, și la toate dispozitivele de stocare atașate sau chiar la rețeaua locală dacă nu utilizați NFS: dacă căutați să difuzați conținut local prin intermediul player-ului Kodi, nu aveți noroc.

Dacă, după ce ați citit toate acestea, sunteți în continuare interesat să instalați Kodi pe Xbox One, continuați să citiți acest articol.

Instalare Kodi pe Xbox One

Așa cum am menționat mai sus, Kodi este oficial o aplicație universală Windows, și este disponibilă nu numai pentru Windows 10, ci pentru Windows 10 Mobile, Xbox One și chiar HoloLens prin intermediul Microsoft Store.

Acest lucru face incredibil de ușor descărcarea și instalarea spre deosebire de Apple TV și Fire TV Stick de la Amazon, nu trebuie să urmați o soluție complexă pentru a încărca player-ul media pe sistemul de operare.

  1. Porniți dispozitivul Xbox One și asigurați-vă că acesta este conectat la internet
  2. Conectați-vă la contul vostru Live și deschideți Magazinul Microsoft Store
  3. Căutați Kodi în meniul de căutare
  4. Selectați Install și software-ul va fi descărcat

Odată ce aplicația a fost descărcată și instalată, dați click pe pictograma din meniul Games & Apps pentru a accesa playerul media. Simplu nu?

Dacă vi se întâmplă să primiți eroarea cu ecran negru pe Xbox One, avem un articol în care explicăm pas cu pas cum să remediați această eroare. Ecran negru pe Xbox One cum rezolvi eroarea.