Ecran negru pe Xbox One cum rezolvi eroarea

Ecran negru pe Xbox One cum rezolvi eroarea. Vom vorbi despre cum să încercați să rezolvați eroarea cu ecranul negru pe Xbox One.

Ecran negru pe Xbox One cum rezolvi eroarea

Pe data de 30 ianuarie 2019, utilizatorii de Xbox One au raportat că au văzut un ecran negru după ce Xbox-ul a fost pornit. Urmează o problemă și pentru Xbox Live, iar Microsoft declară că încearcă în prezent să repare eroarea cu ecran negru, actualizarea titlurilor și erorile de conectare.

Dacă vedeți această eroare cu ecranul negru, nu intrați în panică: problema este cu software-ul și nu cu consola. Dacă nu reușiți să porniți Xbox-ul, încercați să îl deconectați de la internet (dacă utilizați un cablu ethernet) pentru a evita conectarea la Xbox Live.

Ce este eroarea cu ecran negru?

Așa numitul ecran negru „black screen of death” a lovit utilizatorii mai multor modele Xbox One (atât originale, cât și Xbox One S) și afectează în primul rând tabloul principal la consolă.

Ecran negru pe Xbox One cum rezolvi

Din fericire, există câteva modalități de a remedia eroarea, astfel încât să rezolvați problema (sau cel puțin sperăm).

RT + Y

Primul lucru pe care trebuie să-l încercați este simplu. Va trebui să apăsați RT și Y imediat, atunci când vedeți că ecranul sa făcut negru, acest lucru ar trebui să aducă consola la funcționalitate deplină.

De aceea vă recomandăm să încercați mai întâi acest lucru, mai ales că nu trebuie să pierdeți mult timp pentru a testa, doar câteva secunde.

Hard reset

Dacă nu rezolvați problema, următoarea opțiune este să faceți un Hard reset. Pentru a face acest lucru, țineți apăsat butonul de alimentare la Xbox One până când acesta se oprește. Consola va intra apoi într-un ciclu complet de repornire și tabloul de bord va funcționa atunci când se încarcă.

Dacă nu știți cum să folosiți un Xbox One pe PC sau laptop, avem un articol dedicat acestui subiect aici. Cum folosești Xbox One pe laptop sau PC cu Windows 10.