Oprește notificări în Chrome cum se opresc notificările

Oprește notificări în Chrome cum se opresc notificările. Notificările pot fi utile, mai ales atunci când doriți să știți dacă pe un site sunt noi articole sau alte noutăți. Dar se poate întâmpla, că din neatenție ați permis să primiți notificări de la un site care nu vă interesează așa mult. Mai jos veți vedea cum se dezactivează notificările în Google Chrome.

Oprește notificări în Chrome cum se oprește notificările

Fie că nu doriți să fiți deranjați în timp ce lucrați pe PC, fie că doriți să dezactivați notificările de la site-uri care nu vă mai interesează, trebuie să știți că acest lucru este simplu de făcut. Cu doar câteva clicuri le puteți dezactiva și puteți lucra liniștiți pe PC. Desigur notificările le puteți activa din nou dacă doriți. Citiți mai jos cu atenție, și veți vedea cât de simplu este să faceți acest lucru.

Oprește notificări în Chrome

Oprește notificări în Chrome cum se oprește notificările setari

  1. Deschideți browserul și inserați în bara de sus chrome://settings/content/notifications?search=notifications
  2. Asigurați-vă că comutarea în partea de sus a paginii pentru „Ask before sending” este activată
  3. Derulați în jos pagina, în lista „Allow” căutați aplicația sau site-ul web care vă trimite notificări nedorite
  4. Atingeți pictograma cu trei puncte în partea laterală și alegeți Block sau Remove

Opțiunea Block oprește site-urile să vă trimită notificări, în timp ce Allow însemna că dați permisiunea la site-uri de a primi notificări.

Nu aveți un număr limitat de site-uri pentru blocare, deci puteți adăuga câte site-uri doriți în lista de blocare. Tot din aceste setări puteți din nou permite la site-urile blocate, să trimită notificări.

Nu doar utilizatori de Chrome pot dezactiva și activa notificările, chiar și utilizatori de Firefox sau Opera pot face acest lucru. Setările vor fi puțin diferite, dar tot cam același lucru trebuie să faceți, pentru blocare și dezactivare.

Pentru a dezactiva notificările, în Firefox sau Opera, avem un articol dedicat acestui subiect aici. Cum să dezactivezi notificările la browser.