Dezactivare notificări în browser Opera sau Firefox

Dezactivare notificări în browser Chrome, Opera sau Firefox. Notificările reprezintă o modalitate excelentă de a rămâne la curent cu site-ul preferat. Din moment ce vedeți permisiunea de a vă afișa notificări, spuneți da. Din păcate, nu este neobișnuit ca mulți utilizatori să regrete mai târziu acest lucru. Vestea bună este că dezactivarea notificărilor din browsere, cum ar fi Chrome, Firefox și Opera, este foarte simplă.

Dezactivare notificări în browser Opera sau Firefox

Dezactivare notificări Chrome

Din moment ce Chrome este cel mai popular browser, este corect să fie primul din listă. Pentru a dezactiva toate notificările din Chrome, faceți clic pe cele trei puncte verticale din partea dreaptă sus a browserului.

Căutați și faceți clic pe Setări. Derulați până la capăt până când vedeți opțiunea Afișați setările avansate. Faceți clic pe acesta, iar sub zona de confidențialitate faceți clic pe butonul Setări. Ar trebui să vedeți acum o nouă casetă, și în setările de conținut, ar trebui să vedeți opțiunea Notificări.

Dezactivare notificări în browser Opera sau Firefox notificările la browser

Ultima opțiune din cele trei va fi una care spune: Nu permite niciunui site să afișeze notificări. Există site-uri care se comportă frumos atunci când vine vorba de notificări, așa că nu ar fi corect să blocheze toate site-urile.

Pentru a bloca notificările numai pentru un anumit site, faceți clic pe butonul Gestionați excepțiile. Acolo veți vedea o listă cu diferite site-uri și dacă le este permis să vă arate notificări sau nu. Este posibil să aveți opțiunea, Întreabă înainte de a trimite (recomandată) .

Faceți clic pe cele trei puncte verticale din partea dreaptă a fiecărui site și selectați permiteți. De acum încolo, veți primi toate notificările pe care le trimite site-ul….

Dacă nu vedeți niciunul din aceste lucruri, deoarece va depinde și de ce versiune Chrome aveți, după ce faceți clic pe Setări de conținut, selectați opțiunea de notificări. Aici, puteți avea site-uri care vă cer permisiunea dacă vă pot trimite notificări sau nu.

Dezactivare notificări Opera

Dezactivarea sau activarea notificărilor în Opera este la fel de ușoară. Deschideți browserul și faceți clic pe O roșu din partea stângă sus a browserului. Accesați Setări și faceți clic pe fila site-uri web. Derulați în jos până la secțiunea Notificări, iar prima și ultima opțiune vă vor permite să permiteți tuturor site-urilor să afișeze notificări sau nu.

Dezactivare notificări în browser Opera sau Firefox opera notificari

În ambele moduri, puteți crea excepții pentru aceste opțiuni. Faceți clic pe butonul Gestionați excepțiile și introduceți site-ul pe care doriți să îl excludeți din opțiunea pe care ați ales-o anterior. După ce terminați adăugarea excepțiilor, nu uitați să faceți clic pe butonul de adăugare pentru a salva modificările.

Dezactivare notificări Firefox

Acum vom vorbi despre utilizatorii de Firefox, și cum pot să dezactiveze sau să activeze notificările. Pentru a face acest lucru, lansați Firefox și faceți clic pe cele trei puncte verticale din partea dreaptă sus. Căutați și faceți clic pe opțiunea Confidențialitate și securitate din stânga. Sub secțiunea Permisiuni, veți vedea opțiunea de a dezactiva notificarea Firefox până când se repornește.

Dezactivare notificări în browser Opera sau Firefox dezactivezi notificările firefox

Faceți clic pe caseta Nu mă deranja pentru a elimina notificările sau puteți face clic pe butonul Alegeți. Făcând clic pe buton puteți controla site-urile care pot sau nu pot să vă trimită întotdeauna o notificare.

Dacă nu știți cum să actualizați un telefon, avem un articol care va poate fi de folos aici. Actualizare telefon Samsung sau Huawei cu Android.