Oprește muzica pe PC la executarea altor sunete

De multe ori se întâmplă că, în timp ce intenționați să ascultați o piesă pe PC, este necesar să începeți executarea unui alt fișier multimedia. Vom vorbi despre cum se oprește muzica pe PC la executarea altor sunete.

Oprește muzica pe PC la executarea altor sunete

Atunci când apare o situație de acest tip, trebuie să efectuați o serie întreagă de operațiuni, cum ar fi: opriți redarea muzicii sau reduceți volumul player-ului utilizat, porniți celălalt fișier media și apoi efectuați operația inversă pentru a continua să ascultați muzică. Procedura nu este deloc complicată, ci, în general, extrem de ușoară. Acesta este motivul pentru care utilizarea unui software precum Mute.fm poate fi foarte util.

Mute.fm este un program gratuit ce poate fi folosit pe toate sistemele de operare Windows (atât pe 32 de biți cât și pe 64 de biți), care acționează prin întreruperea muzicii de fundal atunci când începe redarea unui alt sunet.

În detaliu, Mute.fm funcționează prin întreruperea automată a pieselor ori de câte ori este este recunoscută redarea unui sunet suplimentar pe sistem.

Pentru a folosi Mute.fm, primul lucru pe care trebuie să-l faceți după descărcare și instalare este să faceți clic pe butonul Change… atașat la fereastra principală a software-ului și selectați playerul multimedia pe care doriți să îl monitorizați. Mute.fm va intra în acțiune, așa cum a fost indicat anterior și fiind accesibil direct din bara de activități din Windows.

Prin accesarea opțiunilor la Mute.fm este posibil configurarea comenzilor rapide pentru activarea manuală și redarea, întreruperea și dezactivarea imediată.

De asemenea, rețineți că, în mod implicit, software-ul rulează automat când Windows pornește. Această funcție poate fi dezactivată întotdeauna prin accesarea opțiunilor din program.

Download | Mute.fm

Dacă sunteți în căutarea unor programe de modificat muzică avem un articol aici. Programe de modificat muzica pentru Windows Mac și Linux .