Oglindire ecran telefon pe laptop sau PC în Windows 10

Oglindire ecran telefon pe laptop sau PC în Windows 10. Vom vorbi despre cum puteți oglindi ecranul unui telefon sau tabletă pe calculator cu Windows 10. Citiți în continuare acest articol și veți învăța cum să oglindiți ecranul telefonului pe PC.

Oglindire ecran telefon pe laptop sau PC în Windows 10

Anul trecut, Microsoft a pus la dispoziție o caracteristică pentru utilizatorii Windows 10, în care pot să-și oglindească smartphone-ul pe PC. Această aplicație permite utilizatorilor să obțină acces instantaneu la fotografii, mesaje și alte fișiere din telefon fără complicații de conectare prin cabluri USB.

Această caracteristică este disponibilă utilizând aplicația Your Phone de la Microsoft. Folosind această caracteristică puteți să oglindiți smartphone-ul Android pe Windows 10.

Pentru a oglindi smartphone-ul Android cu Windows 10, urmați pașii de mai jos.

Oglindire ecran telefon pe calculator cu Windows 10

1. Descărcați și instalați aplicația Your Phone din magazinul Windows Store (link-ul pentru descărcare).

2. Trebuie să instalați aplicația Your Phone Companion din Magazinul Google Play (link-ul pentru descărcare).

3. Acum, trebuie să vă conectați la contul vostru Microsoft și să introduceți numărul vostru de telefon în aplicația Windows 10 și să obțineți un cod pe telefonul în care ați instalat aplicația însoțitoare (Your Phone Companion).

4. Aceasta permite sincronizarea celor două dispozitive utilizând contul Microsoft. Dar înainte de toate trebuie să oferiți permisiuni pe telefonul vostru pentru a le accesa de pe PC.

5. Odată ce conexiunea este reușită, aplicația Your Phone din Windows 10 va afișa toate mesajele și fotografiile de pe telefon.

Oglindire ecran telefon pe laptop sau PC aplicatia Your Phone Windows 10

Utilizând aplicația, puteți copia instantaneu fișierele din telefon și să utilizați drag and drop pentru a adăuga fotografii și fișiere din calculator pe telefonul vostru. Aplicația funcționează, de asemenea, cu Office 365 și alte aplicații Microsoft. De asemenea, Microsoft dorește să adauge aplicații terță pentru a sprijini aplicația Your Phone, deci, probabil, în viitor, s-ar putea să vedem suport și pentru WhatsApp.

Dacă nu știți care sunt cele mai bune programe pentru un PC sau laptop cu Windows 10, citiți acest articol. Cele mai bune programe pentru Windows 10.