Obține informații despre imaginile din cache-ul browserului

Obține informații despre imaginile din cache-ul browserului.În funcție de cât de activi sunteți online, memoria cache a browserului, concepută pentru a vă permite să deschideți mai repede ceea ce este afișat în rețea, tinde să se umple mult mai repede.

Obține informații despre imaginile din cache-ul browserului

De aceea, memoria cache ocupă spațiu util disponibil pe hard disk și vă permite să obțineți informații despre navigarea online.

Luând în considerare acest lucru, unii dintre voi, cititorii de pe omulbun, pot găsi cu siguranță interesant, programul WebCacheImageInfo.

Este un software, complet gratuit, utilizabil pe toate sistemele de operare Windows (atât pe 32 de biți cât și pe 64 de biți) și portabil (pentru a putea fi utilizat fără instalare) analizează datele cache ale browserelor web instalate pe computer și vă permite să vizualizați detaliile oricăror imagini JPEG care conțin metadate interesante.

Informațiile disponibile pentru fiecare imagine pot include camera folosită pentru a realiza fotografia, datele la care fotografia a fost preluată, generată, editată sau afișată în browser, dar și numele oricărui software utilizat pentru procesarea imaginii .

Imaginile pot fi vizualizate în ordinea în care au fost deschise și sunt disponibile opțiuni speciale pentru a salva raportul obținut din software în diferite formate pentru consultări ulterioare.

Prin urmare, WebCacheImageInfo este foarte util pentru verificarea imaginilor vizualizate online pe un anumit computer. Rețineți că software-ul nu afișează orice imagine în cache, ci doar cele cu o cantitate semnificativă de metadate. Pentru a descărca programul și a începe să obțineți informații despre imaginile din cache-ul browserului, clic aici.

Pentru cei care vor să pună parolă la calculator dar nu știe cum, avem un articol despre acest subiect aici. Cum se pune parolă la calculator cu Windows XP ,10, 8, 7.