Notificări Fitbit: Cum să vezi notificările din telefon pe Fitbit

Notificări Fitbit: Cum să vezi notificările din telefon pe Fitbit. Dacă nu primiți notificările din telefon pe Fitbit, citiți acest articol și veți învăța cum să rezolvați această problemă.

Notificări Fitbit: Cum să vezi notificările din telefon pe Fitbit

Dacă aveți un Fitbit cu ecran, atunci sunt șanse să primească notificări de apel și text de pe telefon. Acest lucru este util dacă doriți să fiți alertat atunci când cineva vă sună sau vă trimite un mesaj.

De fapt, chiar și un Fitbit fără ecran ca Flex 2 poate primi notificări cu lumini intermitente și vibrații.

Uneori, telefonul nu mai funcționează corect cu Fitbit, deși, și notificările s-ar putea să nu mai vină. De obicei, acest lucru se întâmplă de la conexiune și setările Bluetooth din aplicația Fitbit de pe telefon. În acest articol veți vedea cum să remediați problema cu notificările pe Fitbit.

Cum să vezi notificările din telefon pe Fitbit

Mai întâi, verificați dacă notificările sunt activate pe Fitbit. Accesați meniul de setări și derulați până la notificări. Verificați dacă toate opțiunile sunt activate la ON.

Apoi, verificați dacă telefonul vostru are Bluetooth-ul pornit. Pe un iPhone sau pe un telefon Android, funcția o găsiți în Settings> Bluetooth. Odată ce aceasta este activată, trebuie să verificați dacă dispozitivul vostru Fitbit este conectat la telefon.

Deschideți aplicația Fitbit de pe telefon pentru a verifica. Dacă este conectat, pictograma de conectare va apărea în partea de sus a ecranului cu un simbol verde (pe iPhone pictograma se află în stânga, pe Android în dreapta).

Cum să vezi notificările din telefon pe Fitbit

Va trebui să vă asigurați că pictograma este verde înainte de a continua. Apoi atingeți pe pictograma Fitbit pentru a accesa meniul de opțiuni. Pentru a testa conexiunea de pe un telefon Android, apăsați pe meniul cu trei puncte din partea de sus a ecranului și apoi apăsați pe Send a Notification Test Call. Din păcate, acest lucru nu poate fi testat pe un iPhone.

Dacă conexiunea Bluetooth funcționează, dispozitivul vostru Fitbit va vibra cu un apel telefonic. De aici, puteți apăsa pe Notifications în secțiunea General pe Android sau doar pe Notifications dacă utilizați un telefon iPhone.

Puteți selecta notificările de apel pentru a fi activate sau dezactivate, de asemenea, puteți specifica aplicațiile de la care doriți să primiți notificări, calendar, e-mailuri și alte aplicații. Aveți câteva de ales, dar din păcate nu toate aceste opțiuni sunt disponibile pe un iPhone.

Dacă ați urmat pașii de mai sus și tot nu primiți notificările pe Fitbit, va trebui să verificați permisiunile aplicației Fitbit în setările telefonului. Pe iPhone și Android, acestea se află în Settings> Notifications> Fitbit. Deci, asigurați-vă că toate permisiunile sunt activate.

permisiunile la aplicatia Fitbit

Dacă nu știți cum să instalați versiunea 3.0, avem un articol în care vorbim despre cum se instalează versiunea 3.0 pe Fitbit.