Notepad cu interfață tabulară pentru calculator sau laptop

Notepad cu interfață tabulară pentru calculator sau laptop. De fiecare dată, sau aproape, Microsoft eliberează o nouă versiune a sistemului său de operare, pe lângă revizuirea funcțiilor și a interfeței de utilizator aplică și unele modificări la utilitățile disponibile în mod implicit.

Notepad cu interfață tabulară pentru calculator sau laptop

Singurul care, în ciuda anilor și a versiunilor sistemului de operare, a rămas mai mult sau mai puțin neschimbat, acesta este Notepad-ul, un instrument foarte util într-o varietate de circumstanțe.

Cu toate acestea, în ciuda caracteristicilor sale bune, nu este exclus ca unii utilizatori să dorească să aibă la dispoziție o resursă alternativă care, deși rămâne simplă, este chiar mai funcțională.

În acest caz, un program special, cum ar fi NeechPad, poate fi foarte util.

NeechPad, este un program complet gratuit ce poate fi folosit pe toate sistemele de operare Windows (atât pe 32 de biți, cât și pe 64 de biți), care este configurat ca un editor de text cu o interfață simplă de utilizare, acesta vă permite să creați documente, să inserați imagini, foi Excel, hyperlink-uri și multe altele.

NeechPad are o interfață tabulară, acest lucru se poate vedea în imaginea de la începutul acestui articol, acesta vă permite să gestionați mai multe documente în același timp, în acest mod se evită deschiderea mai multor ferestre pe desktop.

La fiecare fereastră i se poate atribui un nume astfel încât să poată fi identificată imediat.

La dispoziția utilizatorului există, de asemenea, un panou de setare prin care se poate schimba culoarea fontului, a dimensiunii etc. Iar toate documentele sunt salvate, în poziția specificată de utilizator, în format RTF.

Trebuie remarcat faptul că NeechPad este un program portabil și, prin urmare, nu va trebui să fie instalat pentru utilizare.

Pentru a descărca pe calculator sau laptop acest notepad cu interfață tabulară, conectați-vă la site-ul sourceforge și faceți clic pe butonul Download.

Utilizatori de Windows 8 pot folosi ModernNote, care poate fi descărcat de pe site-ul Microsoft. Notepad gratuit pentru PC sau laptop cu Windows 8.