Notepad gratuit pentru PC sau laptop cu Windows 8

Notepad gratuit pentru PC sau laptop cu Windows 8. Windows 8 are o mulțime de caracteristici și aplicații utile, datorită cărora puteți efectua cele mai variate operațiuni, dar acest lucru nu exclude faptul că majoritatea utilizatorilor ar putea dori să îmbogățească și să personalizeze noul sistem de operare prin instalarea de aplicații care pot ajuta la nevoile lor.

Notepad gratuit pentru PC sau laptop cu Windows 8

În această privință, dacă căutați un notepad, dar spre deosebire de resursa implicită, să fie cuprinzător de funcționalități suplimentare și o interfață modernă, atunci cu siguranță puteți să încercați programul ModernNote.

Aceasta este un program complet gratuit, care poate fi descărcat direct de pe Windows Store și poate fi de asemenea folosit pe Windows RT, care, după cum sugerează și numele, este configurat ca o versiune modernă în stilul perfect Windows 8 al clasicului notepad, un editor de text îmbogățit și câteva caracteristici interesante.

Programul consolidează o suprafață vastă pentru editarea textului, se poate vedea acest lucru în imaginea de la începutul acestui articol, fiind cuprinzătoare a mai multor comenzi utilizate pentru formatare.

Textul poate fi modificat cu caractere aldine, italice și subliniate, iar o altă culoare poate fi selectată pentru aceeași alegere dintr-o gamă largă de tonalitate.

Textul poate fi formatat utilizând bara corespunzătoare din partea inferioară a ferestrei, la care este atașată de asemenea o comandă pentru a efectua căutări și a identifica imediat anumite cuvinte.

Programul susține și executarea unor operațiuni precum tăierea, copierea și lipirea.

Există, de asemenea, un sistem de verificare a ortografiei care vă permite să găsiți rapid și să corectați erorile de ortografie în document. Iar tot ce se scrie poate fi salvat în format TXT, CSV, RTF, CSS, HTML, CS, PRMDF și PRTDF.

Pentru a descărca acest notepad gratuit pentru PC sau laptop cu Windows 8, conectați-vă la site-ul Microsoft și faceți clic pe butonul Get. După ce fișierul este descărcat pe PC au laptop, faceți dublu clic pe el și urmați instrucțiunile de instalare.

Dacă nu puteți actualiza Windows-ul și aveți probleme, avem un articol care vă poate fi de folos aici. Rezolvă problemele de actualizare la Windows.