Navighează anonim, VPN pentru iPhone sau iPad

Navighează anonim, VPN pentru iPhone sau iPad. Rețelele private virtuale (VPN) devin din ce în ce mai importante pentru uz personal. Asigurați-vă că mișcările voastre online nu sunt urmărite, vom vorbi despre cum să navigați online cu un VPN pentru iPhone sau iPad.

Navighează anonim VPN pentru iPhone sau iPad

Confidențialitatea pe internet devine un subiect foarte important cu zi ce trece, și cu o gamă largă de VPN-uri ușor de utilizat, configurarea unui VPN pe iPhone sau iPad este foarte simplă.

O rețea privată virtuală sau VPN, este un serviciu la care se conectează dispozitivul vostru înainte de a accesa internetul. Acest lucru înseamnă că, oricine vrea să urmărească activitatea voastră pe internet, nu vor vedea dispozitivul vostru, vor vedea VPN-ul la care sunteți conectați. Acest lucru vă ajută să vă mențineți în siguranță în timpul navigării, și va opri pe oricine încearcă să vă urmărească mișcările.

Navighează anonim, VPN pentru iPhone sau iPad

Pentru acest tutorial vom folosi NordVPN ca exemplu. După ce v-ați înscris și aveți un un cont la NordVPN, puteți descărca aplicația din App Store. Deschideți aplicația pe dispozitiv și conectați-vă la contul pe care tocmai l-ați făcut. Veți vedea ecranul de mai jos.

Cum folosești un VPN pe iPhone sau iPad setare NordVpn

Apăsați pe quick connect și un pop-up vă va avertiza că va trebui să acordați permisiunea aplicației să se conecteze la o rețea VPN. Atingeți „Got it” și apăsați pe „Allow” în ecranul următor. Apoi veți vedea opțiunile, unde vi se va cere să verificați decizia. Faceți acest lucru și veți fi apoi returnați în aplicația Nord VPN și veți fi conectați.

Acest proces permite la aplicație să stabilească o setare VPN pe telefon. Puteți vedea aceste informații accesând Settings> General> VPN. Veți vedea un ecran ca cel din imaginea de mai jos, care va afișa setările VPN.

Cum folosești un VPN pe iPhone sau iPad setari iphone

Aplicația va alege un server implicit pentru voi, iar VPN-ul va fi activ. Navigarea este acum sigură și anonimă pe măsură ce accesați internetul prin intermediul VPN-ului.

În timp ce VPN-ul va alege în mod automat un server pentru conectare, puteți selecta voi unul dacă doriți o anumită țară. Accesați fila „Map” sau „List” din partea de jos a ecranului și selectați țara în care doriți să vă conectați. Atingeți butonul „Power” sau „On” în mijlocul ecranului pentru a activa serverul.

În partea dreaptă sus a ecranului, puteți atinge pictograma cu inima pentru a adăuga un server la favorite, astfel încât să îl puteți găsi rapid. Aceste VPN-uri sunt foarte ușor de folosit, durează mai puțin de două minute pentru configurare și vă dau liniștea știind că nimeni nu poate să vă urmărească navigarea sau activitățile online.

Versiunea completă la VPN costă 3.99 $ pe lună, un preț destul de mic pentru a vă asigura că activitățile voastre online sunt ținute departe de ochii curioși.

Dacă doriți să navigați anonimi cu telefonul Android, citiți un articol dedicat acestui subiect. Cum să navighezi anonim pe un telefon Android.