Navighează anonim pe iPhone sau iPad

Navighează anonim pe iPhone sau iPad. Doriți să navigați anonimi pe internet și să fiți siguri că nimeni nu vă urmărește? Dacă răspunsul este da, urmați sfatul nostru din acest articol.

Navighează anonim pe iPhone sau iPad

Pe măsură ce tehnologia avansează și internetul devine o parte și mai mare a vieții noastre, mulți dintre noi sunt îngrijorați de intimitatea noastră online. Vă vom arăta cum să navigați anonimi pe iPhone sau iPad, și să vă asigurați că nimeni nu vă urmărește mișcările pe internet.

Cum se navighează anonim pe iPhone sau iPad

În primul rând, asigurați-vă că toate setările de pe telefonul vostru sunt optimizate pentru confidențialitatea voastră. Intrați în Settings pe telefon, apoi mergeți la Safari.

În partea de jos a paginii, veți găsi Privacy & Security. Aici există o serie de setări pe care trebuie să le activați, inclusiv „Ask Websites Not To Track Me„, „Prevent Cross-Site Tracking” și „Fraudulent Website Warning„.

Navighează anonim pe iPhone sau iPad setari safari pe iphone

De asemenea, veți găsi o opțiune „Clear History and Website Data„, dacă știți că alte persoane au acces la telefonul vostru puteți șterge istoricul și datele site-urilor vizitate.

După ce ați terminat de navigat pe internet, asigurați-vă că închideți toate filele în Safari. Puteți face acest lucru prin atingerea pictogramei pe pagină din partea dreaptă jos a ecranului, care va afișa toate filele deschise. Închideți-le pe toate pentru a vă asigura că următoarea persoană care utilizează telefonul nu poate să găsească filele cu ceea ce ați cautat/făcut pe internet.

Dacă sunteți curioși să vedeți ce vă urmărește pe internet, puteți descărca o aplicație numită Ghostery din magazinul de aplicații. Acest lucru vă va permite să vedeți și să blocați orice site nu doriți să vă urmărească.

Navighează anonim cu ajutorul unui VPN

O rețea privată virtuală VPN, vă va menține anonimi online. Site-urile web nu vă vor putea urmări, pentru că vă vor vedea într-o altă tară.

Când vă conectați la o rețea VPN, este creat un tunel privat care vă va păstra datele criptate. Puteți accesa apoi Internetul prin intermediul acestui server și puteți chiar să selectați țara în care doriți să fiți în timpul navigări pe internet. Deci, în timp ce stați confortabili în dormitorul vostru din București, pentru site-urile unde intrați o să fiți în Berlin, Boston, etc asta la preferințele voastre.

Dacă doriți să navigați anonimi pe Android, avem un articol aici. Cum să navighezi anonim pe Telefonul Android.