Mută sau redimensionează ferestrele deschise în Windows

Mută sau redimensionează ferestrele deschise în Windows. Pentru a putea muta o fereastră în Windows, este necesar să acționați din bara de titlu făcând clic pe ia, și ținând apăsat butonul mouse-ului, apoi puteți trage fereastra în poziția dorită.

Mută sau redimensionează ferestrele deschise în Windows

Puteți muta o fereastră oriunde pe desktop. Deși sunt două operațiuni destul de simple, uneori mutarea sau redimensionarea unei ferestre poate fi dificilă, de exemplu, când bara de titlu nu este vizibilă.

Dar folosind un program cum ar fi Win-X-Move, puteți rezolva foarte ușor și simplu problema, în cazul unei situații de acest tip.

Win-X-Move este un program complet gratuit, care poate fi folosit fără probleme pe toate sistemele de operare Windows (atât pe 32 de biți, cât și pe 64 de biți), acesta permite accelerarea operațiilor de mutare și redimensionare a ferestrelor.

Programul Win-X-Move vă permite să redimensionați și să mutați ferestrele făcând clic oriunde, în orice loc pe ele. Pentru a muta o fereastră, faceți clic pe ea în orice loc și țineți apăsată tasta Alt.

Pentru a redimensiona o fereastră, pe lângă apăsarea butonului Alt de pe tastatură, trebuie de asemenea să apăsați butonul drept al mouse-ului și să mutați cursorul, în poziția dorită.

Când rulați programul Win-X-Move, acesta se va baga automat în bara de activități, se poate vedea acest lucru în imaginea de la începutul acestui articol.

Dacă faceți clic dreapta pe pictograma programului din bara de activități, puteți activa sau dezactiva acțiunea acestuia, și de asemenea puteți alege butonul mouse-ului pe care doriți să-l utilizați pentru redimensionarea ferestrelor.

Win-X-Move este un program foarte mic care ocupă 1,2 MB din spațiul de stocare, și nu ar trebui să aibă niciun impact negativ asupra performanței.

Petru a descărca acest program care mută sau redimensionează ferestrele deschise în Windows, conectați-vă la siteul sourceforge și faceți clic pe butonul Download din partea stângă.

Dacă doriți să căutați cuvinte în fișiere TXT, PHP, XML sau HTML, avem un articol dedicat acestui subiect aici. Program de căutat cuvinte în TXT, PHP, XML sau HTML.