Monitorizează utilizarea mouse-ului, a tastaturii și a lățimii de bandă

Doriți să știți cum se monitorizează utilizarea mouse-ului, a tastaturii și a lățimii de bandă? Ei bine foarte simplu utilizând un program cum ar fi WhatPulse, este în gradul de a oferi detalii despre tastatură ,mouse ,memoria Ram și lățimea de bandă.

Monitorizează utilizarea mouse-ului, a tastaturii și a lățimii de bandă

Acest program este complet gratuit și ușor de utilizat, fără nici un fel de problemă, pe toate sistemele de operare Windows (pe 32 de biți și 64 de biți) dar și pe Mac și Linux care, odată ce este folosit va da detalii despre, utilizarea tastaturii, a mouse-ului și a lățimii de bandă a conexiunii, care trimite aceste statistici unui portal online special pentru a analiza cu ușurință tot ce sa făcut.

Pe lângă faptul că permite obținerea acestor informații, software-ul oferă o serie de alte detalii interesante referitoare la sistemul de operare, cum ar fi, de exemplu, versiunea sistemului de operare instalat, tipul de procesor, cantitatea de RAM și multe altele.

WhatPulse propune o procedură practică ghidată prin care fiecare utilizator are posibilitatea de a crea un cont pentru încărcarea propriilor statistici (este, de asemenea, posibil să vă conectați cu Facebook).

Software-ul are, de asemenea, o interfață de utilizator foarte simplă, organizată în tab-uri (Overview, Input, Network, Uptime, Settings și Setup Account),este de asemenea posibil să observați uitându-vă la captura de ecran de la începutul acestui articol. Pentru a descărca și a utiliza programul faceți clic aici.

Dacă doriți să schimbați serverele DNS și nu știți cum avem un articol despre asta aici . Cum se schimbă serverele DNS în Windows.