Monitorizare trafic router wireless în Windows 8

Monitorizare trafic router wireless în Windows 8. Nu contează dacă aveți un singur PC sau laptop, sau o rețea de calculatoare, cu un program gratuit puteți monitoriza tot traficul (Upload sau Download).

Monitorizare trafic router wireless în Windows 8

Cei care, din diverse motive, trebuie să țină sub control traficul de date la conexiunea de internet vor considera că este deosebit de util să recurgă la utilizarea unui program special conceput în acest scop.

Există mai multe programe disponibile pentru a efectua acest tip de operațiune, dar dacă voi, căutați un program specific pentru Windows 8, atunci programul Network Usage ar putea fi potrivit pentru voi.

Monitorizare trafic la router wireless

Network Usage este de fapt un program care poate fi folosit numai și exclusiv pe sistemul de operare Windows 8, programul poate fi descărcat gratuit direct din Magazinul Windows Store și care, odată utilizat, vă permite să monitorizați cantitatea de date trimise și primite prin dispozitivul de rețea.

Cum se poate observa, de asemenea, în imaginea de la începutul acestui articol, Network Usage prezintă o interfață de utilizator modernă în stil Windows 8, care facilitează utilizarea programului chiar și de pe dispozitive tactile.

Când programul este pornit, puteți vizualiza traficul lunar, utilizând diagrame speciale, a căror culoare poate fi modificată pe baza gustului personal.

Network Usage vă oferă informații despre conexiunea de rețea curentă, cum ar fi, de exemplu, adresa IP, nivelul de conectivitate, starea, starea de autentificare, metoda de criptare și multe altele. Programul acceptă, de asemenea, mai multe interfețe de rețea și puteți comuta între toate conexiunile de rețea disponibile din meniul derulant din secțiunea din stânga sus.

Programul este capabil să arate toate datele obținute în ultimele trei luni, furnizând informații pe o lună, zile sau ore. De asemenea, trebuie remarcat faptul că, în mod implicit, programul actualizează automat traficul, dar această caracteristică poate fi dezactivată din setările programului.

Download Network Usage pentru monitorizare trafic internet

Download Network Usage pentru monitorizare trafic internet

Pentru download Network Usage, accesați Magazinul Windows Store, și conectați-vă la contul vostru Microsoft. După ce ați făcut acest lucru dați click pe butonul Obțineți.

În caz că utilizați un alt sistem operativ cum ar fi Windows 7 sau Windows 10 și doriți să monitorizați traficul de internet, citiți în continuare acest articol, și cu siguranță veți găști un program potrivit pentru voi.

Networx

Networx

NetWorx este un program simplu dar își face treaba, oricum este destul de popular, și vă ajută să monitorizați traficul de internet. Programul îl puteți utiliza pentru a colecta date despre traficul de internet și pentru a măsura viteza internetului sau a oricăror conexiuni de rețea.

De asemenea, cu acest program puteți identifica activitatea suspectă la rețea (viruși, hacking etc). NetWorx poate monitoriza orice conexiune de rețea și vă oferă informații detaliate despre utilizarea rețelei. Este unul dintre cele mai bune programe gratuite pentru monitorizarea traficului de internet. Este compatibil cu Windows, macOS și Linux, iar pentru download accesați site-ul softperfect și dați click pe butonul Windows installer (dacă utilizați Windows) sau macOS disk image (dacă utilizați macOS).

Bitmeter 2

monitorizare rețea de calculatoare

Bitmeter 2 este un program gratuit cu care puteți monitoriza traficul la un router wireless și nu numai. Puteți vedea în timp real viteza de Upload și Download. Culorile din interfața programului reprezintă viteza de încărcare și de descărcare, iar datele se actualizează în fiecare secundă. Viteza voastră este afișată numeric în partea inferioară în fereastra programului.

Bitmeter 2 necesită versiunea 1.1 sau o versiune ulterioară de Microsoft .NET framework. Aceasta poate fi descărcată direct de pe site-ul Microsoft, pentru download dați click pe acest link.

Pentru download accesați site-ul codebox și dați click pe butonul Download (în partea stângă pe pagină) și salvați fișierul BitMeter2.ZIP pe calculator. Lista cu mai multe programe din această categorie o găsiți într-un articol separat. Programe pentru monitorizare trafic internet (lățimea de bandă).