Monitorizare accesul și deconectarea la calculator

Monitorizare accesul și deconectarea la calculator. Dacă știți că calculatorul este folosit și de alți membri din familie, un program care vă permite să verificați data și ora accesărilor făcute poate fi foarte util într-o varietate de circumstanțe. Vom vorbi despre WinLogOnView un program care este în gradul de a monitoriza accesul și deconectarea la calculator.

Monitorizare accesul și deconectarea la calculator

WinLogOnView este un program complet gratuit, și extrem de mic (8o KB), este portabil (nu necesită instalare pentru a fi folosit!) Și se poate folosi fără nici un fel de problemă pe toate sistemele de operare Windows (pe 32 de biți și pe 64 de biți), care vă permite să monitorizați data și ora când v-ați conectat la sistem, dar și când v-ați deconectat de la sistemul de operare, se poate vedea deja acest lucru în imaginea de mai sus.

WinLogOnView afișează informațiile privind sesiunile de acces ale tuturor utilizatorilor de pe PC utilizând datele salvate în jurnalul de evenimente Windows.

WinLogOnView este capabil să furnizeze informații despre computerul local, și orice computer la distanță dar și la discuri externe. Software-ul permite exportul datelor obținute ca fișiere în format HTML sau XML.

Accesând panoul de configurare, puteți specifica sursa de date. Dacă este selectat un computer la distanță, este necesar să specificați numele acestuia. Dacă este selectat un disc extern, trebuie să fie indicat directorul de pe discul care conține fișierul jurnal de evenimente securitate. Dacă credeți că vă este de folos acest program de monitorizare accesul și deconectarea la calculator îl puteți descărca de aici.

Iar dacă doriți să ascundeți arhivele RAR sau ZIP în imagini JPG, avem un articol despre acest subiect aici. Ascunde arhivele comprimate ZIP și RAR în imagini JPG.