Modifică marcajul temporal Timestamp la foldere și fișiere

Modifică marcajul temporal Timestamp la foldere și fișiere. De fiecare dată când un fișier sau un folder este salvat pe computer în memoria sa, acesta este marcat cu marcajul temporal (Timestamp).

Modifică marcajul temporal timestamp la foldere și fișiere

Apoi, accesând proprietățile fișierelor sau folderelor stocate în Windows, puteți vizualiza informații precum data și ora când fișierele au fost create, ultima modificare, sau când au fost ultima dată accesate și multe altele.

Aceste informații nu pot fi eliminate sau modificate din secțiunea Proprietăți din Windows, dar utilizând un program special se poate acest lucru.

Acesta este cazul programului Smart Timestamp, acesta este un program complet gratuit și ușor de utilizat, fără nici un fel de problemă, pe toate sistemele de operare Windows (pe 32 de biți și pe 64 de biți) care vă permite să schimbați data și ora creării, sau ultima modificare, dar și data când au fost accesate fișierele sau folderele, printr-o interfață de utilizator foarte simplă și profitând de o structură practică, se poate vedea acest lucru în imaginea de la începutul acestui articol.

Spre deosebire de alte programe similare, Smart Timestamp vă permite să acționați simultan pe mai multe elemente sau să schimbați marcajul de timp indicând un anumit tip de fișier.

De exemplu, dacă un dosar conține diferite tipuri de fișiere, dar doriți doar să modificați imaginile în format PNG, specificați pur și simplu extensia dorită în câmpul corespunzător din fereastra programului Smart Timestamp.

Apoi pentru a vă asigura că sunt efectuate toate modificările, va fi necesar să faceți clic pe butonul Set Date & Time.

Rețineți că odată ce procesul este finalizat, va apărea o fereastră de confirmare care indică atât numărul total de fișiere, cât și dosarele care au fost modificate.

Pentru a descărca acest program care modifică marcajul temporal (Timestamp) la foldere și fișiere, conectați-vă la site-ul sites.google.com și faceți clic pe butonul Download.

Dacă căutați un program de comprimat documente PDF fără să pierdeți calitatea acestora, avem un articol care vă poate fi de folos aici. Program pentru comprimare documente PDF.