Micșorare iconițe pe desktop în Windows 10/8/7

Micșorare iconițe pe desktop în Windows 10/8/7. Oricine, indiferent de motivație, trebuie adesea să schimbe rezoluția ecranului pe computerul său, cu siguranță știe că această operațiune implică, cel puțin în majoritatea cazurilor, schimbarea dimensiuni la iconițe pe desktop.

Micșorare iconițe pe desktop în Windows 10/8/7

Pentru a face față rapid problemei și, prin urmare, pentru a evita reordonarea manuală la iconițe, este posibil să recurgeți la utilizarea unui program special și practic, cum ar fi ReIcon.

Acesta este un program complet gratuit, și este portabil (astfel încât să fie folosit fără instalare) și compatibil cu toate sistemele de operare: Windows 10 , Windows 8.1 , Windows 8 , Windows 7 , Windows Vista și Winsows xp (atât pe 32 de biți, cât și pe 64 de biți), care vă permite să configurarăți rapid iconițele de pe desktop și pentru a restabili funcția dorită.

Pentru a salva un profil pentru aspectul la iconițe pe desktop, faceți clic pe butonul corespunzător atașat barei de instrumente a software-ului. De asemenea, programul vă permite să modificați numele fiecărui profil salvat, prin deschiderea meniului Edit și apoi făcând clic pe butonul Rename.

Pentru fiecare profil salvat, ReIcon afișează informații cum ar fi numele, rezoluția, data și ora creației, numărul total de iconițe pe desktop și ID-ul unic.

Salvarea și restaurarea diferitelor profiluri poate fi efectuată direct și convenabil din meniul contextual la Windows după selectarea comenzilor corespunzătoare care pot fi vizualizate prin deplasarea mouse-ului pe elementul Desktop Icon Layout. Dacă credeți că acest program de micșorare iconițe pe desktop în Windows 10/8/7 vă poate fi de folos îl puteți descărca de aici.

Iar dacă doriți să comprimați poze online sau pe PC avem un articol aici. Comprimare poze online sau pe calculator.