Mărește pictograme sau dimensiunea scrisului pe Android

Mărește pictograme sau dimensiunea scrisului pe Android. Mărire/micșorare font sau pictograme pe telefon Android, Samsung J5, S6 sau alt model cu Android.

Mărește pictograme sau dimensiunea scrisului pe Android

Nu suntem toți binecuvântați cu viziunea 20:20 și dacă vă străduiți să citiți caractere minuscule pe ecranul telefonului, trebuie să știți că ați ajuns în locul potrivit. Vom vorbi despre cum puteți mări dimensiunea textului pe telefon.

Ecranele telefoanelor sunt din ce în ce mai mari, însă textul afișat pe ele nu pare să fie mai mare. Iată cum puteți face textul mai mare, astfel încât să puteți citi cu ușurință mesajele de pe telefon.

Mărire scris pe ecran Android

Mărire scris pe ecran Android

Toate telefoanele Android dispun de o opțiune de mărire a fontului, deși mai exact această opțiune se află în meniul Settings. Acest lucru poate diferi dacă utilizați un telefon cu o versiune personalizată de Android. Noi vorbim despre versiunea Android 9.0 Pie.

Lansați meniul Settings, îl puteți accesa fie prin intermediul unei comenzi rapide de pe ecranul de pornire, fie prin glisarea în jos bara de notificări din partea superioară a ecranului. Derulați în jos și atingeți pe Display, apoi apăsați Advanced pentru a vizualiza mai multe opțiuni.

Ar trebui să găsiți o opțiune numită Font size, aceasta este setată la valoarea implicită. Atingeți această opțiune și utilizați sau + pentru a ajusta exact cât de mare doriți textul. Veți putea vedea și o previzualizare cu textul.

Mărește pictograme pe telefon Android

Mărește pictograme pe telefon Android

De asemenea, puteți mări dimensiunea afișajului la telefon, astfel încât nu numai textul să devină mai mare, chiar și pictogramele.

Veți găsi această opțiune în același meniu: Settings > Display > Advanced > Display size. Folosiți din nou sau + din partea de jos a ecranului pentru a regla dimensiunea, de asemenea puteți previzualiza modificările în timp real.

Dacă nu știți cum să încărcați corect bateria telefonului, avem un articol care vă poate fi de folos. Încărcare corectă baterie telefon Li-Ion iPhone sau Android.