Mai multe informații despre placa de rețea wireless

Mai multe informații despre placa de rețea wireless. Orice computer este făcut dintr-un set de periferice care garantează funcționarea corectă a acestuia.

Mai multe informații despre placa de rețea wireless

În ceea ce privește conectivitatea, elementul cel mai important este placa de rețea.

Dacă doriți să aveți mai multe informații despre placa de rețea din calculator sau laptop, puteți folosi un program special cum ar fi NetworkInterfacesView.

Acesta este un program complet gratuit, și de asemenea portabil (poate fi folosit fără a fi instalat pe PC sau laptop) și este compatibil cu sistemele de operare Windows (pe 32 de biți și pe 64 de biți) acesta vă permite să vizualizați lista plăcilor de rețea care sunt instalate pe computer.

Programul poate afișa toate dispozitivele, inclusiv cele care nu sunt conectate în prezent la computer.

NetworkInterfacesView, vă permite să vizualizați plăcile de rețea conectate anterior și în prezent, ca și în cazul plăcilor wireless, USB sau a dispozitivelor Bluetooth.

Fiecare placă de rețea are un set de informații, cum ar fi numele dispozitivului, numele conexiunii, adresa IP, masca de subrețea, gateway-ul, numele serverului, setările DHCP, adresa MAC dar și alte informații interesante.

Toate informațiile în cauză pot fi afișate și într-o fereastră separată, pentru acest lucru faceți dublu clic pe numele dispozitivului.

În funcție de diferitele nevoi ale fiecărui utilizator, este posibil să generați un raport în HTML și să exportați informațiile ca un fișier XML, TXY sau CSV. De asemenea, programul vă permite să căutați valori specifice pentru adresa IP, MAC etc.

Rețineți că un indicator verde sau roșu la începutul liniei indică dacă placa de rețea este conectată la computer sau nu.

Pentru a descărca acest program care vă ajută să aflați mai multe informații despre placa de rețea wireless, conectați-vă la site-ul Nirsoft, și derulați în jos până la sfârșitul paginii. De acolo alegeți Download NetworkInterfacesView (32-bit) sau Download NetworkInterfacesView (64-bit).

Programul este simplu și ușor de utilizat, mai ales că, îl puteți utiliza în limba română.

Dacă căutați un program simplu de modificat și editat poze, avem un articol care vă poate fi de folos aici. Program de modificat editat poze pe PC sau laptop.