Lipește melodii MP3 sau pune taguri iD3 la muzică

Lipește melodii MP3 sau pune taguri iD3 la muzică. Există multe programe pe internet datorită cărora este posibil să modificați fișierele MP3, dar foarte puține programe vă permit să efectuați operațiunea în cauză salvând fișierele cu taguri personalizate ID3.

Meda MP3 Joiner, unire più file mp3 ed aggiungervi i tag iD3

Cine are nevoie să efectueze o operațiune de acest tip, dar până acum nu a găsit încă un program capabil să îndeplinească această funcție, ar putea lua în considerare ideea de a folosi programul Meda MP3 Joiner.

Acesta este un program complet gratuit care poate fi folosit fără nici un fel de problemă pe toate sistemele de operare Windows (pe 32 de biți și pe 64 de biți) care vă permite să lipiți mai multe fișiere mp3 într-un singur fișier, astfel încât să le puteți reda fără întreruperi, iar funcția tag editor vă permite să adăugați taguri iD3 la fișierele create.

Meda MP3 Joiner are o interfață de utilizator extrem de simplă, și foarte ușor de înțeles, se poate vedea acest lucru în imaginea de la începutul acestui articol, acesta permite selectarea fișierelor pe care să acționați atât prin tragere și plasare, cât și prin utilizarea butonului clasic Add.

După adăugarea fișierelor MP3 care urmează să fie lipite, faceți clic pe butonul Merge pentru a începe procedura.

Trebuie remarcat faptul că în timpul procesului de lipire fișierele nu sunt nici decodificate, nici re-codificate astfel încât să nu piardă calitatea originală.

Tagurile, Tag Editor ID3 este accesibil din meniul File (rețineți că opțiunea trebuie să fie activată de secțiunea Preferences) apoi vă permite să adăugați taguri în fișier, cum ar fi albumul, artistul, titlul, anul și comentariile.

Pentru a descărca acest program care lipește melodii MP3, conectați-vă la site-ul Softpedia, și faceți clic pe butonul Download Now din partea stângă pe pagină.

Dacă doriți să faceți o petrecere cu prietenii și cautați programe pentru karaoke, avem un articol care vă poate fi de folos aici. Programe pentru karaoke gratis pentru calculator Mac.