Istoricul browserelor într-o singură fereastră Windows

Istoricul browserelor într-o singură fereastră Windows. Cei care utilizează mai mult de un browser web pe sistemul de operare, sigur au observat că la fiecare dintre ele poate fi afișat istoricul căutărilor efectuate online, dar că nu este disponibilă nicio opțiune de a consulta aceste date într-un grup.

Istoricul browserelor într-o singură fereastră Windows

Cu o caracteristică de acest tip la îndemână poate fi confortabil dar, în același timp, util tuturor celor care, dintr-un motiv sau altul, consideră că trebuie să folosească mai multe browsere web. Absența unei astfel de caracteristici poate fi totuși compensată apelând la utilizarea unui instrument special și interesant, cum ar fi MiTeC Internet History Browser.

Istoricul browserelor într-o singură fereastră Windows

Istoricul browserelor într-o singură fereastră Windows

MiTeC Internet History Browser este un program, complet gratuit și poate fi utilizat pe toate sistemele de operare Windows (atât pe 32 de biți, cât și pe 64 de biți) care vă permite să accesați dintr-o singură fereastră istoricul tuturor browserelor web utilizate pe sistemul de operare Windows.

MiTeC Internet History Browser acceptă toate cele mai comune browsere web, precum Internet Explorer, Google Chrome, Opera, Safari și Mozilla Firefox. Programul vă permite să răsfoiți toate site-urile în ordine cronologică și fiecare rezultat este marcat cu data și ora afișării, împreună cu pictograma browserului web care a fost utilizat și de titlul paginii.

Când este selectat un anumit element, este posibilă vizualizarea adresei URL a site-ului de referință, durata vizitei și numărul total de vizualizări. Când selectați un rezultat, browserul MiTeC Internet History vă va permite, de asemenea, să deschideți acea pagină web specifică cu browserul web setat ca implicit. Pentru a nu lipsi nimic, browserul MiTeC integrează, de asemenea, un câmp special de căutare care poate fi folosit pentru a găsi rapid anumite pagini web bazate pe titlul sau URL-ul lor relativ.

MiTeC este un program portabil și, prin urmare, nu va fi necesară nicio instalare pentru utilizare, și este compatibil cu Windows 10, Windows 8.1, Windows 8, Windows Server 2008, Windows 7, Windows Vista și Windows XP.

Download MiTeC Internet History Browser

Pentru download MiTeC Internet History Browser, accesați site-ul oficial al programului, și dați click pe butonul Download (butonul îl găsiți în partea dreaptă sus) apoi salvați arhiva IHB.ZIP pe calculator.

Download MiTeC Internet History Browser

În mod alternativ, programul îl puteți descărca foarte ușor și simplu de pe site-ul softpedia, accesați pagina programului și dați click pe butonul Download Now, în fereastra care apare pe ecran, click pe External mirror 1 și descărcați arhiva ZIP.

Deci, extrageți arhiva pe care tocmai ați descărcat-o și dați dublu click pe fișierul IHB.exe, când vedeți fereastra programului, dați click pe butonul Scan pentru a începe scanarea browserelor, iar în câteva secunde veți vedea istoricul browserelor într-o singură fereastră.