Instalare Yandere Simulator pe telefon Android sau PC

Instalare Yandere Simulator pe telefon Android sau PC. Sunteți un adevărat fan al jocurilor video, precum și al culturii japoneze, și din acest motiv, ați căutat pe internet câteva informații despre jocul Yandere Simulator.

Instalare Yandere Simulator pe telefon Android sau PC

Vă întrebați cum să descărcați și să instalați Yandere Simulator? În acest caz, nu vă faceți griji. În acest articol, vă voi oferi, de fapt, toate informațiile legate de acest joc, vorbind și despre cerințele sistemului necesare pentru a putea rula. Apoi vă voi explica în detaliu cum se poate descărca și instala pe calculator. Acestea fiind spuse, dacă sunteți curioși despre asta și abia așteptați să începeți, citiți în continuare acest articol.

Informații despre jocul Yandere Simulator

Informații despre Yandere Simulator

Înainte de a vă explica cum să instalați Yandere Simulator, vreau să vă ofer câteva informații legate de acest joc pentru PC.

Yandere Simulator este un joc video dezvoltat de YandereDev care combină acțiunea stealth într-un mod foarte distractiv. Jocurile de simulare și, mai ales, simulatoarele de viață sunt un tip de jocuri video foarte răspândite în Japonia.

În cazul simulatorului Yandere, vorbim totuși despre un simulator oarecum atipic, numele jocului vine de la termenul japonez (folosit și în anime și manga), care indică o persoană caracterizată de o dragoste atât de mare încât să devină necontrolat, aproape patologic și complet scăpat de sub control.

Acestea fiind spuse, ar trebui să știți și că jocul este încă în curs de dezvoltare. Cu toate acestea, poate fi descărcat oficial pe calculator. Pentru download Yandere Simulator free accesați site-ul său oficial.

Cerințe de sistem

Cerințe de sistem pentru joc

După cum am menționat deja, Yandere Simulator este un joc încă în curs de dezvoltare. Din acest motiv, cerințele de sistem nu sunt disponibile oficial. Prin urmare, cele pe care le indic mai jos, pot să nu corespundă exact cu cerințele jocului.

  • Sistem de operare (OS): Windows 7 sau o versiune ulterioară.
  • Procesor (CPU): cel puțin 2,4 GHz.
  • Memorie de sistem (RAM): cel puțin 8 GB.
  • Hard disk: cel puțin 2 GB spațiu liber.
  • Placă video (GPU): Nvidia GeForce GTX 1060 cu 2 GB memorie RAM dedicată sau mai mare.
  • DirectX: 11 sau o versiune mai nouă.

Instalare Yandere Simulator pe PC

download Yandere Simulator free pentru calculator

Acum că v-am oferit toate informațiile legate de acest joc video, este timpul să vă explic, pas cu pas, cum să instalați Yandere Simulator pe PC.

Pentru a începe, accesați site-ul jocului și, pe pagina principală, faceți click mai întâi pe butonul Download Debug și apoi pe Download launcher.

Acum, așteptați câteva secunde, astfel încât fișierul executabil al jocului, numit YanderSimLauncher.exe, să fie descărcat corect pe PC sau laptop. La finalul descărcării, faceți click pe fișierul obținut pentru a autoriza începerea instalării.

descarcă Yander Simulator

După ce ați finalizat descărcarea tuturor fișierelor necesare, sunteți gata să vă începeți aventura. Pentru a rula jocul, dați click pe butonul Play.

Instalare Yandere Simulator pe telefon Android

Yandere pentru telefon

Dacă vă întrebați cum să instalați Yandere Simulator pe un telefon Android, din păcate, trebuie să vă informez că, în acest moment, jocul nu are o versiune pentru smartphone-uri și tablete. Momentan, dezvoltatorii nu fac altceva decât să termine versiunea pentru PC-uri Windows, apoi posibil că se vor gândi și la alte platforme (Android și iOS).

Căutați și nu știți cum să obțineți haine gratis pe Roblox? Pentru mai multe detalii citiți, cum să ai haine gratis pe Roblox de pe Android sau PC.