Instalare drivere automat Windows 7/10/8 Vista sau XP

Instalare drivere automat Windows 7/10/8 Vista sau XP. Se știe că de fiecare dată când se instalează Windows-ul trebuiesc instalate driverele necesare pentru funcționarea corectă a PC-ului. Vom vorbi despre un program care vă permite să faceți o copie de rezervă a tuturor driverelor din PC, sau să le instalați automat atunci când reinstalați sistemul operativ Windows.

Instalare drivere automat Windows 7/10/8 Vista sau XP

Cel mai bine este să aveți un backup la toate driverele, așa când instalați sistemul operativ le puteți instala automat. Programul despre care vom vorbi poate instala driverele direct de pe internet, dar fără o conexiune la internet nu veți putea face acest lucru.

Pentru a instala driverele automat de pe internet, sau să faceți o copie de rezervă, puteți folosi programul InstalledDriversList.

Acest program este complet gratuit, și este portabil (deci nu trebuie să îl instalați în PC) și este disponibil atât pentru Windows pe 32 de biți, cât și pe 64 de biți, odată ce este instalat, vă permite să vizualizați o listă cu toate driverele instalate pe sistem, placa video, audio placa de rețea etc, și oferă informații detaliate despre ele și apoi pot fi salvate cu ușurință.

Când rulați pentru prima data programul, va scana automat sistemul și va afișa lista tuturor driverelor găsite în PC. Se poate vedea acest lucru în imaginea de la începutul acestui articol.

Pentru fiecare driver prezentat în listă este indicat numele, tipul, versiunea și alte informații. Dacă căutați un anumit driver, puteți utiliza combinația de taste Ctrl + F sau faceți clic pe elementul Edit și apoi pe Find pentru a deschide caseta de căutare. Lista driverelor instalate în Windows poate fi exportată în format HTML, într-un document text, în CSV sau chiar în XML.

Pentru a folosi acest program de instalare drivere automat, conectați-vă la site-ul oficial al programului, și faci clic pe Download InstalledDriversList, aici alegeți 32-bit sau 64-bit, depinde de sistemul vostru operativ.

Dacă acest program nu este pe placul vostru, puteți folosi Driver Booster Free, care face același lucru. Dar nu uitați că pentru a instala automat driverele trebuie să aveți conexiune la internet.

Iar dacă doriți să actualizați driverele din PC, avem un articol despre acest subiect aici. Actualizare update drivere Windows cu un singur clic.