Instalare Android Oreo Launcher pe orice telefon

Instalare Android Oreo Launcher pe orice telefon. De când Google a anunțat noua versiune Android, numită Oreo, a anunțat de asemenea, și noi smartphone-uri Pixel care rulează pe această versiune ulterioară.

Instalare Android Oreo Launcher pe orice telefon

Unul dintre aspectele importante ale dispozitivelor Pixel este faptul că rulează pe Android Oreo și vine cu o interfață simplă, și acesta se numește Pixel Launcher.

Launcher Pixel este disponibil numai pentru dispozitive Pixel. Dar dacă doriți să încercați cea mai recentă versiune de Android Oreo pe orice smartphone (chiar dacă nu este un dispozitiv Pixel), puteți încerca cu Pixel Launcher. Acesta este realizat de un dezvoltator de pe Github și se numește Rootless Pixel Launcher.

Puteți instala Android Oreo pe orice smartphone Android chiar dacă telefonul nu are root.

Instalare Android Oreo pe orice telefon

Pentru a instala Android Oreo pe orice telefon, descărcați fișierul APK pentru aplicație de pe site-ul Github. După ce fișierul este descărcat pe PC sau laptop, va trebui să îl copiați pe telefonul Android.

Următorul pas, este să activați instalarea din surse necunoscute (Unknown sources). Trebuie să accesați Settings > Security și să activați opțiunea „Unknown sources” pe telefon. Puteți vedea un exemplu în imaginea de mai jos, dar opțiunile vor varia în funcție de telefonul vostru (model, versiunea de Android etc).

Instalare Android Oreo Launcher pe orice telefon surse neconoscute

Odată ce această opțiune este activată, puteți instala fișierul APK pe telefon. După ce ați terminat instalarea, lansați launcher-ul ca lansator implicit pe telefon. De asemenea, aplicația va solicita accesul la notificări după ce ați terminat instalarea.

Acum puteți să vă bucurați de sistemul de operare Android Oreo Launcher pe telefonul vostru Android.

Instalare Android Oreo Launcher pe orice telefon sisitemul operativ Oreo

Dacă nu ați înțeles cum se poate instala un fișier APK din surse necunoscute pe un telefon Android, avem un articol cu mai multe detalii aici. Instalează aplicații pe Android din surse necunoscute.

Iar dacă căutați aplicați de ascultat telefonul, pentru Android sau iPhone, avem un articol care vă poate fi de folos aici. Aplicații de ascultat telefonul gratis pe Android sau iPhone.