Aplicații de ascultat telefonul gratis pe Android sau iPhone

Aplicații de ascultat telefonul gratis pe Android sau iPhone. Recunoașteți, aveți o dorință nebună de a asculta telefonul mobil al unui prieten? Doriți să citiți toate mesajele text salvate pe telefonul mobil al iubitei sau să ascultați toate convorbirile sale? Ei bine, avem o veste bună pentru voi! Vom vorbi despre aplicații de ascultat telefonul care vă permite să spionați un telefon mobil Android sau iPhone, dar și telefoanele mai vechi.

Aplicații de ascultat telefonul gratis pe Android sau iPhone

Desigur va trebui să clarificam ceva de la început, să puteți spiona un telefon mobil folosind instrumentele pe care le vom menționa mai jos va trebui să aveți acces cel puțin o dată la telefonul persoanei pe care intenționați să o spionați. De asemenea, ar trebui să știți că încălcarea confidențialității celorlalți, atât prietenilor dar și persoanelor pe care nu le cunoașteți, este o faptă foarte gravă. Prin urmare, vă asumați răspunderea pentru ceea ce faceți fără cererea de consimțământ.

Aplicații de ascultat telefonul gratis pe Android

Dacă utilizați un smartphone Android și căutați aplicații de ascultat telefonul, ar trebui să încercați aplicația KidLogger care vă permite să monitorizați mesajele SMS, apelurile, aplicațiile utilizate, istoricul Web și multe altele. Versiunea de bază a aplicației este gratuită și vă permite să monitorizați numai două dispozitive, păstrând în același timp istoricul timp de 9 zile (pentru un total de 9 MB de stocare a datelor).

Înainte de a instala KidLogger pe telefonul mobil, trebuie să creați un cont gratuit pe site-ul web al aplicației. Pentru a face acest lucru, faceți clic aici pentru a vă conecta la pagina Web apoi completați formularul care vă este propus cu o adresă de e-mail, o parolă și un nume. Apoi, acceptați termenii de utilizare a serviciului de lângă Yes, I agree with Terms of Service și faceți clic pe butonul Register pentru a finaliza înregistrarea.

Aplicații de ascultat telefonul gratis pe Android sau iPhone KidLogger

După ce ați terminat înregistrarea, accesați adresa voastră de e-mail și faceți clic pe link-ul de confirmare trimis de echipa KidLogger pentru a vă activa contul. Dacă nu găsiți mesajul de la KidLogger , aruncați o privire la secțiunea de spam, aceasta ar putea fi acolo!

Așa că trebuie să instalați aplicația KidLogger pe telefonul mobil, dar, din păcate, nu o puteți descărca din Magazin Play deoarece nu este încă disponibilă pe acesta. Pentru a face acest lucru trebuie să luați telefonul, să deschideți browserul Web, să introduceți în bara de adrese kidlogger.net/download.html și apăsați butonul Enter atașat la tastatura vizibilă pe ecran. Apoi, continuați să descărcați aplicația selectând elementul Download APK aflat sub sigla Android.

Pentru a instala aplicația va trebui să activați sursele necunoscute pe telefonul mobil, dacă nu știți cum se face acest lucru avem un articol aici. Instalează aplicații pe Android din surse necunoscute.

După ce instalați KidLogger pe telefon pentru a spiona, porniți aplicația accesând ecranul de pornire al dispozitivului și apăsați pe pictograma sa, apăsați pe butonul Settings și derulați ecranul care se deschide în sus. Apoi, selectați Connect the app to your account on KidLogger.net, bifați următorul element Upload activity log files și apăsați pe Account KidLogger.net pentru a conecta aplicația la contul vostru online (pur și simplu tastați adresa de e-mail pe care ați folosit-o pentru a vă înregistra pe site-ul KidLogger).

Odată ce această operațiune a fost finalizată, puteți începe monitorizarea telefonului apăsând butonul Start monitoring de pe ecranul de start KidLogger și setați preferințele pentru elementele care trebuie verificate (de exemplu, SMS, Aplicații) din meniul Settings. Dacă doriți să ascundeți pictograma aplicației din bara de stare Android, debifați opțiunea Show notification icons.

Aplicații de ascultat telefonul gratis pe Android sau iPhone KidLogger setari

Pentru a vedea datele colectate de KidLogger, trebuie să mergeți la site-ul web al aplicației făcând clic aici, apoi trebuie să vă conectați făcând clic pe elementul corespunzător din partea dreaptă sus și trebuie să faceți clic pe pictograma ochiului sub numele smartphone-ului Dashboard.

În mod evident, pentru ca activitățile telefonului să fie salvate corect pe site-ul KidLogger, trebuie ca telefonul să fie conectat la Internet. În caz contrar, spionajul pe un telefon mobil va fi practic imposibil.

Aplicații de spionat iPhone

Aplicații de ascultat telefonul gratis pe Android sau iPhone spionat pe iphone

Dacă în schimb sunteți interesați de spionarea pe un telefon mobil și în acest caz dispozitivul care urmează să fie spionat este un iPhone trebuie să știți că KidLogger, aplicația despre care am vorbit mai sus, este de asemenea disponibilă pentru iOS, dar are funcții foarte limitate deoarece permite doar pentru a monitoriza localizarea geografică a dispozitivului. Dacă sunteți interesați, puteți să descărcați aplicația din App Store apăsând aici direct de pe dispozitiv și apoi urmați aceleași instrucțiuni pe care le-am furnizat pentru telefonul Android.

Spionare telefon cu Guardian

Aplicații de ascultat telefonul gratis pe Android sau iPhone Guardian

Doriți să spionați un telefon mai vechi cum ar fi Nokia cu sistem de operare Symbian sau un vechi telefon Samsung, Motorola, Sony Ericsson sau LG? Dacă răspunsul este da puteți folosi celebrul Guardian, software-ul anti furt pentru telefoane mobile, care vă permite să spionați mesajele SMS trimise de pe telefon, lista apelurilor și multe alte date. Programul este disponibil în patru versiuni: unul complet gratuit cu funcții de bază anti furt și trei pentru o taxă de 12.50 €, 19.50 € și 25.50 € cu caracteristici mai avansate.

Guardian este simplu de folosit pe un telefon vechi. Pentru a face acest lucru, faceți clic aici pentru a vă conecta la secțiunea corespunzătoare a site-ului oficial și pentru a verifica dacă telefonul care urmează să fie spionat este de fapt compatibil cu aplicația, puteți vedea acest lucru în lista dispozitivelor acceptate. După ce ați rezolvat cu compatibilitatea telefonului, faceți clic aici pentru a vă conecta la site-ul oficial și descărcați pachetul de instalare pe computer.

Apoi, conectați telefonul la computer și instalați pachetul Guardian descărcat de pe site-ul oficial. Totul va fi configurat cu un expert simplu.