Aplicații de ascultat telefonul gratis pe Android sau iPhone

Aplicații de ascultat telefonul gratis pe Android sau iPhone. Doriți să ascultați telefonul mobil al unui prieten sau să citiți mesajele din telefonul mobil al iubitei, sau să ascultați toate convorbirile sale? Ei bine, am o veste bună pentru voi! În acest articol vom vorbi despre câteva aplicații de ascultat telefonul care vă permit să spionați un telefon mobil Android sau iPhone, dar și telefoane mai vechi.

Cele mai bune aplicații de ascultat telefonul gratis pe Android sau iPhone

Trebuie să clarificam ceva de la început, ca să puteți spiona un telefon mobil folosind aplicațiile pe care vi le voi prezenta în acest articol va trebui să aveți acces cel puțin o dată la telefonul persoanei pe care intenționați s-o spionați. De asemenea, ar trebui să știți că încălcarea confidențialității celorlalți, atât prietenilor dar și persoanelor pe care nu le cunoașteți, este o faptă foarte gravă. Prin urmare, vă asumați răspunderea pentru ceea ce faceți fără cererea de consimțământ.

Aplicații de ascultat telefonul gratis pe Android

Aplicatie de ascultat telefonul gratis

Dacă aveți un telefon Android și căutați aplicații de ascultat telefonul gratis, ar trebui să încercați aplicația KidLogger care vă permite să spionați mesajele SMS, apelurile, aplicațiile utilizate, istoricul web și multe altele. Versiunea de bază a aplicației este gratuită și vă permite să monitorizați numai două telefoane, păstrând în același timp istoricul timp de 9 zile (pentru un total de 9 MB de stocare a datelor).

Înainte de a instala KidLogger pe telefonul vostru mobil, trebuie să creați un cont gratuit pe site-ul web al aplicației. Pentru a face acest lucru, dați click aici și accesați site-ul web al aplicației, apoi completați formularul care vă este propus (introduceți adresa de e-mail, parola, și numele vostru). Apoi, acceptați termenii de utilizare a serviciului, bifați caseta de lângă Yes, I agree with Terms of Service și dați click pe butonul Register pentru a finaliza înregistrarea.

După ce ați creat contul vostru, accesați adresa voastră de e-mail și dați click pe link-ul de confirmare trimis de serviciul KidLogger pentru a vă activa contul. Dacă nu găsiți confirmarea de la KidLogger, căutați în folderul Spam, aceasta ar putea fi acolo!

Apoi trebuie să instalați aplicația KidLogger pe telefonul mobil, dar, din păcate, nu o puteți descărca din Magazin Google Play deoarece nu este disponibilă în magazinul virtual. Deci, pentru descărcarea și instalarea aplicației, deschideți browserul web, și tastați/lipiți în bara de adrese această adresă URL kidlogger.net/download.html și apăsați butonul Enter de pe tastatura telefonului. Apoi descărcați aplicația din secțiunea pentru Android (KidLogger for Android).

Pentru instalarea aplicației, va trebui să activați pe telefon funcția pentru instalarea aplicațiilor din surse externe, dacă nu știți cum să faceți acest lucru urmați pașii din articolul instalează aplicații pe Android din surse externe.

După ce ați instalat aplicația KidLogger pe telefon, pentru a spiona, porniți aplicația de pe ecranul de pornire al telefonului și atingeți pe butonul Settings, pe ecranul care se deschide glisați în sus. Apoi, selectați Connect the app to your account on KidLogger.net, bifați caseta de lângă Upload activity log files și apăsați pe Account KidLogger.net pentru a conecta aplicația la contul vostru online (pur și simplu introduceți adresa de e-mail pe care ați folosit-o pentru a vă înregistra pe site-ul KidLogger).

După ce ați făcut acest lucru, puteți începe spionarea telefonului apăsând butonul Start monitoring de pe ecranul de pornire și setați preferințele de spionare (de exemplu, SMS, Applications) din meniul Settings. Dacă doriți să ascundeți pictograma aplicației din zona de notificări Android, debifați opțiunea Show notification icons.

Aplicatie de ascultat telefon KidLogger

Pentru a vedea datele colectate de aplicația KidLogger, trebuie să accesați  site-ul web al aplicației, apoi trebuie să vă conectați cu contul vostru și dați click pe butonul Dashboard.

Desigur, pentru ca activitățile telefonului să fie salvate corect pe site-ul KidLogger, trebuie ca telefonul să fie conectat la Internet. În caz contrar, nu puteți spiona telefonul.

Aplicație de spionat iPhone

Aplicație de spionat iPhone

Dacă sunteți interesați de spionarea unui telefon mobil și în acest caz dispozitivul care urmează să fie spionat este un iPhone trebuie să știți că KidLogger, aplicația despre care am vorbit mai sus, este de asemenea disponibilă pentru iOS, dar are funcții foarte limitate deoarece permite doar  monitorizarea geografică a dispozitivului. Dacă sunteți interesați, puteți să descărcați aplicația din App Store și apoi urmați aceeaşi pași din secțiunea pentru Android.

În orice caz, dacă aveți de gând să monitorizați doar locația geografică a iPhone-ului, trebuie să știți că, în loc să instalați aplicația KidLogger, puteți face acest lucru cu serviciul oferit de Apple Find my iPhone. Alternative, ca să spunem așa, mai bune la soluțiile pe care vi le-am prezentat pentru spionarea unui iPhone există, dar pentru a profita de ele trebuie să aveți jailbreak pe iPhone.

După ce ați făcut jailbreak pe iPhone puteți încerca aplicații care vă permit să monitorizați mesajele, site-urile web, istoricul apelurilor și multe altele. Mai jos veți găsi câteva aplicații pe care le puteți găsi în Cydia, magazinul pentru dispozitivele Apple cu jailbreak.

  • iKeyMonitor – Acesta este o aplicație care poate înregistra cuvinte și fraze tastate pe iOS, istoricul apelurilor, mesaje trimise și primite, poate face capturi de ecran la intervale regulate de timp și multe altele. Aplicația este contra cost dar o puteți încerca gratuit 3 zile. Pentru a accesa setările aplicației, deschideți Safari, tastați localhost: 8888 în bara de adrese și apăsați butonul Enter de pe tastatura telefonului.
  • iKeyGuard – Acesta este un keylogger care înregistrează toate  cuvintele tastate pe iOS. Este gratuit, dar pentru a debloca posibilitatea de a primi rapoarte prin e-mail trebuie să plătiți. Pentru a accesa setările și a vizualiza ceea ce a fost înregistrat, pur și simplu deschideți Safari, tastați localhost: 4444 în bara de adrese și apăsați butonul Enter de pe tastatura telefonului.

Program de ascultat telefonul cuiva

Doriți să spionați un telefon mai vechi cum ar fi Nokia cu sistem de operare Symbian sau un telefon Samsung, Motorola, Sony Ericsson sau LG? Dacă răspunsul este da puteți folosi Guardian, aplicația anti furt pentru telefoane mobile, care vă permite să spionați SMS-urile trimise de pe telefon, lista apelurilor și multe alte date. Programul este disponibil în patru versiuni: unul complet gratuit cu funcții de bază anti furt și trei contra cost cu caracteristici mai avansate.

Aplicația Guardian este simplu de utilizat pe un telefon vechi. Înainte de toate, verificați dacă telefonul care urmează să fie spionat este compatibil cu aplicația, puteți vedea acest lucru pe site-ul oficial în lista dispozitivelor acceptate. După ce ați rezolvat cu compatibilitatea telefonului, de pe site-ul Guardian descărcați pachetul de instalare pe calculator, apoi conectați telefonul la calculator și instalați pachetul APK.