Instalare Android 10 pe telefon sau tabletă

Instalare Android 10 pe telefon sau tabletă. Android 10 este așteptat de foarte mulți utilizatori de telefoane android, dacă nu știți cum puteți încerca funcțiile noi, citiți în continuare acest articol.

Instalare Android 10 pe telefon sau tabletă

Android 10, cea mai recentă versiune a sistemului de operare mobil Google, o puteți instala și testa cu condiția să aveți un telefon compatibil, dacă aveți, nu trebuie să mai așteptați pentru a încerca noul sistem de operare Android.

Este posibil să aveți un telefon compatibil, deoarece Google a dublat numărul de dispozitive care pot fi compatibile cu Android 10 beta. Se spune că acum sunt 21 de telefoane compatibile, inclusiv modelele Pixel. Aceasta pot fi dispozitive de la OnePlus, Xiaomi, Asus, Huawei, Sony, Nokia, Oppo, LG, Essential, Vivo și Realme.

Descărcă și instalează Android 10 pe telefon sau tabletă

Dacă sunteți mulțumit de toate detaliile citiți în continuare acest articol și veți afla cât de simplu este modul de descărcare și instalare Android 10 pe telefon sau tabletă.

Mai întâi faceți o copie de rezervă la toate fișierele și datele din dispozitiv. Pentru a face acest lucru accesați Setări, Sistem apoi mergeți la opțiunea Backup. Pentru a instala Android 10 accesați Setări, Sistem, Actualizare de Sistem, apoi atingeți pe Căutați actualizări, și în final instalați actualizarea.

Telefoane compatibile cu Android 10

Veți putea descărca și instala Android 10 doar dacă aveți un smartphone Pixel. Lista completă a dispozitivelor compatibile: Pixel, Pixel XL, Pixel 2, Pixel 2 XL, Pixel 3 și Pixel 3 XL.

Android 10 este versiunea finală?

Răspunsul este Nu. Trebuie să fiți conștienți că aceasta este o versiune beta. Acest lucru înseamnă că este probabil să fie instabilă și nu este recomandat să utilizați această versiune pe telefonul principal decât dacă sunteți pregătiți să vă confruntați cu probleme.

Câteva funcții noi din Android 10

Modul întunecat. Modul întunecat este foarte popular în aceste zile. Se presupune că va ajuta bateria să funcționeze mai mult. În timp ce multe aplicații Android au furnizat, de-a lungul anilor, propriile moduri întunecate, Android 10 are acum o temă întunecată.

Navigare prin gesturi. Navigarea prin gesturi este cea mai mare schimbare pentru utilizatorii de Android 10. Această funcție este copiată de la Apple, dar, acum și utilizatorii de Android se pot bucura de ia.

Nu doar funcțiile menționate mai sus sunt adăugate în Android 10, veți găsi mai multe funcții noi în această versiune. Deci, dacă dețineți un dispozitiv menționat mai sus actualizați sistemul Android și așa o să vedeți toate funcțiile noi din această versiune.

Ați citit articolul despre cum puteți elimina aplicațiile definitiv dintr-un dispozitiv Android? Dacă nu, ar trebui să o faceți, în acest mod veți avea mai mult spațiu de stocare pe telefon sau tabletă. Eliminare aplicații Android (ștergere aplicații definitiv).