Înregistrează ecranul în format GIF pe PC sau laptop

Înregistrează ecranul în format GIF pe PC sau laptop. Programe pentru înregistrarea ecranului pe PC sau laptop există într-adevăr o mulțime, pe internet se găsesc foarte multe programe de acest tip.

Înregistrează ecranul în format GIF pe PC sau laptop

Majoritatea programelor aparținând categoriei în cauză vă permit însă să salvați fișierul video obținut numai în formatele clasice MP4, MPEG și WMV.

Dar programul GifCam oferă posibilitatea de a efectua operațiunea în cauză salvând înregistrarea în format GIF.

GifCam este un program complet gratuit care poate fi folosit pe toate sistemele de operare Windows (atât pe 32 de biți, cât și pe 64 de biți) care, după cum sugerează și numele, vă permite să înregistrați ecranul și să salvați fișierul obținut în format GIF, de asemenea, permite selectarea setărilor de culoare.

Programul are o interfață de utilizator destul de simplă, funcțională și extrem de intuitivă, așa cum se poate vedea în imaginea de la începutul acestui articol.

Partea goală în fereastra programului este cea dedicată pentru selectarea înregistrării: după ce faceți clic pe butonul Rec tot conținutul prezent în zona în cauză va fi înregistrat.

În funcție de diferitele nevoi ale fiecărui utilizator, zona în care se poate înregistra ecranul poate părea prea mică sau mare. În acest caz, va fi suficient să redimensionați fereastra programului.

GifCam integrează, de asemenea, comanda Frame care vă permite să selectați manual zona de înregistrare.

Rețineți că GifCam este un program portabil și, prin urmare, poate fi pus fără probleme pe un stick USB, și îl puteți folosi pe un PC sau laptop fără să îl instalați.

Pentru a descărca acest program care înregistrează ecranul în format GIF pe PC sau laptop, conectați-vă la site-ul bahraniapps și faceți clic pe GifCam 4.5 simple screen-recording gif making app, din partea stângă pe pagină.

Dacă căutați un program de pus parolă pe foldere sau fișiere, avem un articol care vă poate fi de folos aici. Program de pus parolă pe folder sau fișiere.