Înregistrează apeluri pe telefonul Android sau iPhone

Înregistrează apeluri pe telefonul Android sau iPhone. Câteodată înregistrarea unui apel telefonic este important, fie că este vorba de motive legale sau doar pentru că doriți să păstrați o copie a apelului. Din păcate, pentru a înregistra un apel nu este așa de simplu cum credeți.

Înregistrează apeluri pe telefonul Android sau iPhone

Nu numai că Android nu dispune de un instrument încorporat pentru a face acest lucru, dar foarte puține aplicații din Magazinul Google Play pot înregistra apeluri cu o calitate bună. De aceea avem acest tutorial pentru a vă ajuta să găsiți cel mai bun mod de a înregistra apeluri pe telefonul vostru Android sau iPhone.

Înregistrează apeluri cu Google Voice

Mulți Utilizatori de Android sau iPhone au aplicația Google Voice instalată pe telefonul lor, ceea ce ușurează înregistrarea apelurilor telefonice utilizând un cont Google Voice. Aplicația vă permite să înregistrați apelurile gratuit. Dar dacă optați pentru Google Voice, puteți înregistra numai apelurile primite.

În primul rând, aveți nevoie de un cont Google Voice. Dacă nu aveți unul, accesați site-ul Google Voice și urmați instrucțiunile de pe ecran. Apoi, odată ce contul este setat, trebuie să activați înregistrarea în contul vostru, ceea ce este relativ ușor de făcut.

Conectați-vă la pagina principală Google Voice. Dați clic pe cele trei puncte verticale din stânga și selectați Settings din meniu.

Înregistrează apeluri pe telefonul Android Google voice

Mergeți la secțiunea Calls și activați Incoming call, utilizând glisorul din dreapta.

Înregistrează apeluri pe telefonul Android glisoru din dreapta

După ce ați terminat, veți putea înregistra apelurile prin simpla apăsare a butonului „4” de pe tastatură. Când apăsați „4„, voi și persoana cu care vorbiți va auzi un mesaj care spune că înregistrarea este activată. Apăsați din nou „4” și înregistrarea se va opri și va fi salvată automat. Pentru a accesa înregistrările din aplicația Google Voice, accesați meniul și atingeți Recorded.

Înregistrează apeluri pe telefonul Android recorded

Puteți face acest lucru și utilizând aplicația Google Voice. Dați clic pe meniul situat în colțul din dreapta sus și accesați Settings> Advanced Settings și activați Call Options.

Înregistrează apeluri cu alte aplicații

Există numeroase aplicații făcute pentru înregistrarea apelurilor pe telefonul vostru Android, deși unele dintre ele funcționează mai bine decât altele. Am testat unele dintre ele pentru a vedea cum funcționează. Cele mai multe dintre aceste aplicații se bazează exclusiv pe microfonul vostru de la telefon pentru a înregistra atât intrarea, cât și ieșirea audio.

Automatic Call Recorder Pro

Înregistrează apeluri pe telefonul Android Automatic Call Recorder Pro

Poate că cea mai bună aplicație de înregistrare apeluri este Automatic Call Recorder Pro. Din fericire, nu doar arată bine, dar și funcționează destul de bine. Aplicația oferă o serie de setări care pot fi personalizate, permițându-vă să optimizați calitatea audio și să setați aplicația să înregistreze automat fiecare apel.

O alta caracteristică este „shake to record„, și face exact ceea ce credeți. Dacă doriți să înregistrați un apel, mișcați/clătinați pur și simplu telefonul. De asemenea, puteți seta aplicația să salveze înregistrări în diverse servicii cloud, cum ar fi Google Drive și Dropbox.

Call Recorder — ACR

Înregistrează apeluri pe telefonul Android Call Recorder — ACR

O altă aplicație de înregistrare a apelurilor din Magazinul Google Play este Call Recorder — ACR. Există și o versiune gratuită, dar normal aplicația costă 4 $ așa scăpați și de anunțuri. Aplicația este simplă și arată destul de bine. Înregistrează automat și salvează apelurile pe baza numărului de telefon. Aplicația șterge și înregistrările vechi automat, dar dacă nu doriți ca acest lucru să se întâmple, puteți marca o înregistrare ca fiind importantă. Dacă nu doriți să fie înregistrate apeluri de la un anumit număr, puteți să îl excludeți.

Dacă doriți să efectuați apeluri gratuite de pe tabletă fără SIM, avem un articol care explică pas cu pas acest lucru aici. Apeluri vocale gratuite de pe tabletă fără SIM.