Apeluri vocale gratuite de pe tabletă fără SIM

Apeluri vocale gratuite de pe tabletă fără SIM. Multe tablete nu au SIM și nu veți putea efectua apeluri, vă vom arata 3 moduri de a suna gratuit de pe o tabletă fără SIM.

Apeluri vocale gratuite de pe tabletă fără SIM

Diferența dintre telefoane și tablete este dimensiunea acestora, dar și faptul că unele nu au SIM și nu se poate efectua apeluri telefonice. Vă vom arăta cum să efectuați apeluri gratuite pe o tabletă Android sau iPad.

Există câteva opțiuni pe care le puteți utiliza pentru a efectua apeluri telefonice pe o tabletă. Skype este foarte bun, permițându-vă să efectuați apeluri video pe orice dispozitiv care rulează aplicația, dar și să apelați telefoane fixe și numere de telefoane mobile. Este singura aplicație care permite apeluri de pe o tabletă care nu necesită ca destinatarul să ruleze un hardware sau software special.

De exemplu, FaceTime este o aplicație pentru apeluri video pentru dispozitive de la Apple. Este un instrument strălucitor dacă sunteți toți utilizatorii de iOS, dar nu veți putea efectua apeluri video dacă destinatarul nu are un iPad, iPod sau iPhone.

Iată câteva alte instrumente gratuite pe care le puteți utiliza pentru a efectua apeluri de pe o tabletă fără SIM.

Apeluri vocale gratuite de pe tabletă fără SIM cu Amazon Alexa

Alexa, asistentul de voce de la Amazon, a fost disponibil ceva timp ca aplicație pentru dispozitive Android și iOS. Dar abia din martie 2018 a fost posibil să utilizați aplicația respectivă pentru a face gratuit apeluri vocale și video.

Va trebui să descărcați aplicația Alexa de la Apple App Store sau Google Play, apoi să vă confirmați numărul de telefon pentru a importa persoanele de contact. Pe unele dispozitive veți putea să apăsați pe butonul Alexa și să îi solicitați să apeleze un anumit contact; iar pe alte dispozitive va trebui să găsiți persoana respectivă în secțiunea de contacte a aplicației Alexa și să alegeți opțiunea de apel sau de apel video.

Rețineți că puteți efectua apeluri cu Alexa numai dacă destinatarul la care doriți să sunați utilizează de asemenea aplicația Alexa.

Apeluri vocale gratuite de pe tabletă fără SIM cu Google Duo

Google Duo este o altă aplicație gratuită disponibilă pentru utilizatorii iOS și Android, deși necesită un număr de telefon pe care îl puteți configura, puteți utiliza același număr atât pe telefon cât și pe tabletă. Deoarece este o aplicație de la Google, s-ar putea să găsiți că este deja instalată pe dispozitivul vostru Android, dar va trebui să configurați numărul de telefon înainte să îl puteți utiliza.

Google Duo este simplu de utilizat și funcționează exact ca FaceTime. Alegeți un contact, și inițiați un apel video apoi atingeți ecranul pentru a afișa opțiuni precum comutarea între camera video din față sau cea din spate, oprirea microfonului sau oprirea apelului.

O altă aplicație de la Google pe care o puteți utiliza pentru apeluri vocale este Hangouts, care se poate instala foarte ușor pe tablete. Acesta este un serviciu pentru apeluri vocale dar și de mesagerie, în timp ce Google Duo este pur și simplu pentru apeluri video.

Apeluri vocale gratuite de pe tabletă fără SIM cu Facebook Messenger

Facebook Messenger permite mesaje private, acceptă apeluri vocale și video prin intermediul internetului. Puteți să instalați aplicația gratuit de la App Store sau Google Play ca pe un telefon, apoi apăsați pe pictograma telefonului din partea de sus a unei conversații cu un prieten pentru a începe un apel. Desigur, această opțiune poate fi utilizată numai dacă destinatarul utilizează și el Messenger.

Dacă doriți să instalați Whatsapp pe o tabletă fără SIM, avem un articol care explică pas cu pas cum se face acest lucru aici. Cum se instalează aplicația WhatsApp pe Tabletă cu SIM sau fără.