Înregistrează apeluri pe Skype Android sau iPhone

Înregistrează apeluri pe Skype Android sau iPhone. Dacă nu știți cum se înregistrează apeluri pe Skype pe dispozitive Android sau iPhone, dar chiar și pe PC, sunteți în locul potrivit. Citiți cu atenție acest articol și veți învăța cum să faceți acest lucru.

Înregistrează apeluri pe Skype Android sau iPhone

Multi utilizatori doresc să înregistreze apelurile pe Skype din mai multe motive, fie că doresc să își reamintească acele momente vesele, fie pentru siguranță.

Există diverse confuzii atunci când vine vorba de înregistrarea apelurilor. De obicei, veți avea nevoie de permisiunea utilizatorilor, dar Skype a făcut acest lucru avertizând utilizatori când cineva începe să înregistreze un apel. Aceasta este o caracteristică care nu poate fi dezactivată, așa că veți ști când cineva înregistrează un apel.

Înregistrează apeluri pe Skype cu PC-ul

Deschideți Skype și începeți un apel. După ce vă conectați, veți vedea că există câteva opțiuni în dreapta jos a ecranului. Veți vedea o pictogramă +. Faceți clic pe acesta apoi se va deschide un meniu, din care puteți să selectați Start Recording.

Înregistrează apeluri pe Skype Android sau iPhone din browser

Veți vedea un mesaj în partea de sus a ferestrei, permițându-vă să știți că înregistrarea este în desfășurare (de asemenea, destinatarul apelului va vedea acest lucru). Când doriți să încheiați sesiunea, mergeți în colțul din stânga sus și faceți clic pe Stop Recording.

Înregistrează apeluri pe Skype Android sau iPhone oprire inregistrare

Când faceți acest lucru, veți vedea că înregistrarea a dispărut. Pentru a o găsi, faceți clic pe pictograma Chat din partea stângă sus a ecranului, apoi veți vedea înregistrarea stocată în fluxul Chat.

Faceți clic pe Play și veți putea să vizionați înregistrarea din nou. Pentru a stoca conversația, faceți clic pe cele trei puncte din colțul din dreapta sus și selectați opțiunea Save to Downloads sau Save As.

Înregistrează apeluri pe Skype pe un dispozitiv Android sau iPhone

Înregistrează apeluri pe Skype Android sau iPhone din telefon

Metoda de înregistrare a apelurilor pe un dispozitiv iPhone sau Android este foarte asemănătoare cu cea pe care tocmai am descris-o. Pentru a începe, deschideți aplicația Skype și efectuați un apel. Când apelul este pornit, atingeți pictograma + din centrul rândului de opțiuni din partea de jos a ecranului.

Din opțiunile care apar, selectați opțiunea Start Recording și Skype va începe să înregistreze apelul. Când ați terminat, repetați procesul, însă de această dată alegeți Stop Recording.

Pentru a găsi înregistrarea salvată, apăsați pe Chats. Apăsați pe persoana din listă și vi se va prezenta o listă cu apeluri de la persoana respectivă, ultima dintre opțiuni ar trebui să fie Recording.

Țineți apăsat pe Recording și ar trebui să vedeți un meniu care apare cu opțiunea de salvare a apelului înregistrat.

Dacă doriți să schimbați automat statusul la Skype, avem un articol care vă poate fi de folos aici. Schimbă automat statusul la Skype pe PC sau laptop.