Împarte fișiere text în mai multe bucăți

Împarte fișiere text în mai multe bucăți. Trimiterea sau transferarea fișierelor este o operație destul de simplă de efectuat, dar poate deveni deosebit de dificilă dacă vă veți confrunta cu fișiere mari.

Împarte fișiere text în mai multe bucăți

De exemplu, dacă considerați că aproape toate serviciile de e-mail pun anumite limitări în ceea ce privește dimensiunea fișierelor atașate, atunci trimiterea fișierelor cu un anumit număr de MB poate deveni o problemă.

Pentru a rezolva această problemă, este posibil să recurgeți la utilizarea unor programe speciale care vă ajuta să împărțiți fișierele în mai multe părți. Vom vorbi despre un program gratuit care vă ajută să faceți acest lucru. Deci, dacă sunteți în căutarea unui program pentru împărțirea fișierelor text, puteți utiliza Chopping List.

Program care împarte fișiere text în mai multe bucăți

Chopping List este un soft complet gratuit și ușor de utilizat, fără probleme pe toate sistemele de operare Windows (atât pe 32 de biți, cât și pe 64 de biți), care, de fapt, permite divizarea fișierelor text mari în mai multe părți, permițând utilizatorului să aleagă dimensiuni personalizate.

Din fereastra principală a programului va fi posibil să alegeți un dosar destinație în care vor fi plasate toate fișierele divizate și din care să specificați numărul de părți în care doriți să împărțiți fișierul text, puteți vedea un exemplu în imaginea de la începutul acestui articol.

Puteți plasa fișierele text în partea de jos în fereastra principală a programului. Având în vedere modul de funcționare pe care programul permite tăierea fișierelor text, acest soft poate fi deosebit de util pentru toți cei care lucrează în sectorul IT (gândiți-vă la fișierele log, sau la fișierele SQL etc.).

Pentru download acest program care împarte fișiere text în mai multe bucăți, accesați site-ul softpedia și faceți click pe butonul Download Now, apoi în fereastra de tip pop-up care apare faceți click pe Softpedia Secure Download (US) și salvați fișierul (ChoppingList.zip) pe calculator.

Alternativ, programul îl puteți descărca de pe site-ul (dcmembers.com/skwire/download/chopping-list/). Pe pagina principală a programului va trebui să dați click pe Download Chopping List V1.0.5.

Dacă căutați un program simplu de convertit și redimensionat imagini, puteți încerca PIXresizer. Program de convertit și redimensionat imagini.