Îmbunătățește performanța la Windows 10 cu Quick Boost

Îmbunătățește performanța la Windows 10 cu Quick Boost. În acest articol vom vorbi despre un program cu care puteți face câteva setări pentru optimizare Windows 10, 8, 7, Vista sau XP.

Îmbunătățește performanța la Windows 10 cu Quick Boost_2

 

Windows Quick Boost este un program freeware care permite utilizatorilor să îmbunătățească performanța Windows. Programul este portabil și vine cu un set util de instrumente care pot îmbunătăți capacitatea în registry, în timp ce Windows rulează.

Program care îmbunătățește performanța la Windows 10

Programul se bazează pe o colecție sigură de modificări în registry, utilizatorul poate selecta ce trebuie optimizat, iar programul oferă de asemenea un mod foarte simplu pentru a restaura aceste modificări înapoi la setările implicite Windows. În timp ce aceste modificări pot fi efectuate prin intermediul registrului, programul oferă o interfață simplă și ușor de utilizat pentru a face modificările în Windows.

Trebuie să rulați programul cu drepturi de administrator pentru a efectua modificările. Puteți vedea starea fiecărei opțiuni atunci când plasați cursorul peste ea. În cazul în care doriți să reveniți la modificările implicite, este disponibilă și opțiunea de restaurare implicită (Restore Defaults).

Opțiunile disponibile în program includ abilitatea de a adăuga, copia și de a muta orice în calculator, de a elimina avertismentele pentru spațiu redus pe disc, de a reduce timpul de așteptare a sistemului pentru aplicații suspendate și multe altele.

Caracteristici Quick Boost

  • Programul este portabil și nu necestită nicio instalare
  • Interfaţă de utilizator intuitivă şi uşor de folosit
  • Dispune de o colecție mare de coduri pentru registry, pentru a îmbunătăți performanța Windows .
  • Abilitatea de a aplica fiecare setare separat
  • Abilitatea de a restaura setările implicite pentru orice modificare făcută
  • Furnizează informații pentru fiecare setare de optimizare

Programul este gratuit și nu necesită nicio instalare. Pentru download acest program care îmbunătățește performanța la Windows, accesați site-ul leelusoft și faceți click pe link-ul Download Windows Quick Boost.

Dacă nu știți cum să deschideți mai multe aplicații simultan pe PC sau laptop, avem un articol separat despre cum se deschide mai multe aplicații simultan în Windows.