Deschide mai multe aplicații simultan pe Windows

Deschide mai multe aplicații simultan pe Windows. În fiecare zi când ajungeți la birou, este posibil să deschideți un set de aplicații, cum ar fi browserul, clientul de e-mail și aplicațiile de lucru.

Deschide mai multe aplicații simultan pe Windows

Pentru acestea, trebuie să deschideți una câte una, dar trebuie să știți că există un program gratuit numit Instant File Opener, care vă poate ajuta să deschideți simultan mai multe aplicații sau site-uri web folosind aplicațiile asociate.

Program care deschide mai multe aplicații simultan

Instant File Opener vă permite să creați o listă cu mai multe fișiere, programe, foldere și adrese URL care să fie deschise în același timp prin deschiderea unui singur fișier special sau atunci când vă conectați la Windows. Toate fișierele sunt deschise utilizând aplicația implicită la care setați aplicațiile.

După cum puteți vedea din captura de ecran, puteți adăuga orice număr de aplicații, fișiere, adrese URL pentru a le deschide. De exemplu, pot fi documente, aplicații, site-uri web, fișiere muzicale și multe altele.

Puteți alege fie să deschideți manual după ce v-ați conectat, fie puteți deschide aplicațiile la pornirea Windows-ului. Listele pot fi salvate ca fișiere speciale care deschid automat totul din listă sau care deschid un meniu de selecție pentru a permite unui utilizator să aleagă ce să deschidă.

Program care deschide mai multe aplicații simultan

Instant File Opener este o modalitate rapidă și ușoară de a deschide multe fișiere diferite. Va crește productivitatea și va face mai rapidă deschiderea aplicațiilor de lucru. Programul este gratuit, iar pentru download accesați site-ul magnonic și faceți click pe butonul Free Download.

De fiecare dată când descărcați fișiere executabile (.exe) pe PC sau laptop, asigurăți-vă că antivirusul vostru este actualizat la cea mai recentă versiune. Întotdeauna ar trebui să faceți o scanare rapidă la fișierele .exe descărcate.

Dacă nu aveți un program antivirus instalat pe PC sau laptop, avem un articol cu cele mai bune programe antivirus. Antivirus 2019 programe de șters viruși din calculator.