Imagini de fundal pentru iPhone (cele mai frumoase)

Imagini de fundal pentru iPhone X, 11, 8 Plus, 7, 6s etc (cele mai frumoase imagini). Oricât de frumoase pot fi imaginile de fundal din iOS, este normal ca mai devreme sau mai târziu doriți să personalizați ecranul iPhone-ului vostru. Dacă aceasta este intenția voastră și căutați cele mai frumoase imagini de fundal pentru iPhone, trebuie să știți că ați ajuns în locul potrivit.

Imagini de fundal pentru iPhone (cele mai frumoase)

În acest articol, de fapt, vă voi prezenta aplicații și site-uri web care se laudă cu un catalog destul de bogat cu imagini de fundal pentru iPhone. Fie că aveți o pasiune pentru imagini de fundal cu peisaje sau doriți să înfrumusețați ecranul Home cu imagini dedicate jocurilor video, cu siguranță veți găsi ceea ce căutaţi.

Aplicații cu imagini de fundal pentru iPhone

Voi începe acest articol cu cele mai frumoase imagini de fundal pentru iPhone folosind aplicații speciale. Pe scurt, alegeți aplicația care este potrivită pentru voi și bucurați-vă de imaginile de fundal.

Vellum Wallpapers

Imagini de fundal pentru iPhone Vellum Wallpapers

Prima aplicație pe care vă recomand să o încercați este Vellum Wallpapers, care oferă multe imagini de fundal de înaltă calitate, organizate în categorii specifice. Aplicația este gratuită, însă, achiziționând versiunea completă, puteți elimina reclame și debloca alte imagini.

După instalare și pornire pe iPhone, atingeți (x) situat în partea stângă sus, pentru a închide bannerul care vă invită să achiziționați versiunea completă a aplicației. Apoi, alegeți colecția de fundaluri din cele afișate (de exemplu, Enigma, Mnmlsm, etc.) și atingeți previzualizarea imaginii pe care intenționați să o descărcați, astfel încât să o vizualizați pe ecran complet.

Dacă vă place imaginea de fundal, descărcați-o astfel: atingeți oriunde pe ecran, apăsați punctul alb din partea de jos și ați terminat. Dacă doriți, înainte de a descărca imaginea de fundal, puteți previzualiza aspectul ecranului de pornire și al ecranului de blocare: pentru a face acest lucru, apăsați pictograma ochiului aflată în partea dreaptă jos și atingeți simbolul lacătului. De asemenea, puteți ajusta nivelul de estompare a fundalului înainte să îl descărcați.

Unsplash

imagini de fundal pentru iPhone Unsplash

O altă aplicație pe care vă recomand să o încercați pentru imagini de fundal este Unsplash. Imaginile sunt toate în înaltă definiție și, din moment ce sunt lansate sub licență Creative Commons, pot fi folosite gratuit în diferite proiecte, inclusiv în cele comerciale.

După instalare și pornire pe iPhone, răsfoiți imaginile de fundal disponibile în categorii sau, dacă doriți, utilizați câmpul de căutare situat în partea de sus în ecranul aplicației pentru a efectua o căutare manuală.

După ce ați găsit imaginea de fundal care vă place, atingeți previzualizarea și apoi apăsați butonul cu săgeata în jos, în partea dreaptă jos, pentru download.

Alte aplicații cu imagini de fundal pentru iPhone

Alte aplicații cu imagini de fundal pentru iPhone

Aplicațiile menționate mai sus nu v-au convins pe deplin? Ei bine, nu trebuie să vă faceți griji: în App Store există foarte multe aplicații dedicate imaginilor de fundal pentru iPhone care merită încercate. Mai jos veți găsi unele deosebit de interesante.

  • ZEDGE Wallpapers – este o aplicație datorită căreia puteți descărca imagini de fundal într-un mod extrem de ușor. Aplicația este gratuită, dar făcând achiziții în aplicație puteți debloca toate imaginile de fundal.
  • Live Wallpapers for Me – este o altă aplicație care merită să fie luată în considerare, deoarece vă permite să descărcați multe imagini de fundal, una mai frumoasă decât cealaltă. Aplicația nu este 100% gratuită deoarece, deși o puteți descărca gratuit, pentru eliminarea publicității și deblocarea tuturor imaginilor de fundal trebuie să faceți achiziții în aplicație.
  • Wallpapers & Themes for Me – această aplicație vă permite să descărcați mai multe imagini de fundal HD, organizate în categorii specifice, care facilitează găsirea lor. De asemenea, aplicația este gratuită, dar pentru deblocarea mai multor imagini de fundal trebuie să faceți achiziții în aplicație.

Site-uri cu imagini de fundal pentru iPhone

După cum am menționat la începutul acestui articol, există și site-uri web de unde puteți descărca imagini de fundal pentru iPhone (și nu numai). Mai jos sunt cele care, după părerea mea, sunt cele mai bune site-uri pentru imagini de fundal.

Motionwall

Site-uri cu imagini de fundal pentru iPhone

Un site excelent de descărcat imagini de fundal este Motionwall. În baza sa de date există multe imagini de fundal, în principal în stil abstract, care sunt foarte frumoase și gratuite pentru download.

Pentru a profita de acest site, accesați pagina web și căutați în lista de imagini disponibile. Folosind meniul Recent, în stânga sus, puteți modifica ordinea de afișare a fundalurilor, astfel încât să vizualizați cele mai vechi imagini de fundal, iar prin opțiunea Most downloaded puteți vedea cele mai descărcate imagini.

După ce ați găsit fundalul care vi se potrivește cel mai bine, atingeți previzualizarea și, pe noua pagină care se deschide, apăsați butonul negru Download, pentru a începe descărcarea.

Wallpaper.sc

fundaluri gratis pentru iPhone

Un alt site web pe care vă recomand să îl încercați este Wallpaper.sc, care conține o mulțime de imagini de fundal pentru iPhone (și pentru multe alte dispozitive, inclusiv iPad și Mac). În comparație cu Motionwall, oferă mai multă varietate, permițându-vă să descărcați fundaluri de diferite tipuri.

Pentru a profita de acest site web, accesați pagina principală, schimbați limba (English), atingeți elementul pentru iPhone, și apoi selectați modelul (de exemplu, iPhone XS, iPhone 8, etc.). Derulați, prin urmare, ecranul afișat și găsiți fundalul care vi se potrivește cel mai bine.

În final, atingeți previzualizarea care vă interesează și, în noua pagină care se deschide, țineți degetul apăsat pe imagine, apoi derulați în sus și selectați elementul Adaugați în poze. Simplu, nu?

Alte site-uri cu imagini de fundal pentru iPhone

Alte site-uri cu fundaluri pentru iPhone

Dacă soluțiile menționate mai sus nu v-au mulțumit, aruncați o privire la aceste site-uri cu fundaluri pentru iPhone: sunt sigur că veți găsi ceea ce căutați.

  • iLikeWallpaper – este un portal web dedicat imaginilor de fundal pentru iPhone și este foarte simplu de utilizat: trebuie doar să selectați modelul de iPhone pe care îl dețineți, căutați prin diverse imagini de fundal disponibile și descărcați-le pe cele care doriți să le aveți pe iPhone.
  • Papers.co – acest site include numeroase imagini de fundal în stil minimalist, care se potrivesc perfect cu designul curat iOS.

Alte aplicații și site-uri cu imagini de fundal pentru Android și iOS găsiți într-un articol separat. Wallpaper, imagini de fundal pentru telefon Android sau iPhone.