Gestionează aplicațiile din Windows 8 direct de pe desktop

Gestionează aplicațiile din Windows 8 direct de pe desktop. Cei care folosesc Windows 8 de ceva vreme au observat cu siguranță că, ecranul de Start este singura secțiune a sistemului de operare în care se poate gestiona aplicațiile, și asta desigur, cu o interfață modernă de utilizator.

Gestionează aplicațiile din Windows 8 direct de pe desktop

De fapt, de la ecranul Start, este posibilă blocarea și deblocarea aplicațiilor, sau modificarea dimensiunilor.

Dacă căutați un sistem alternativ prin care să gestionați aplicațiile în Windows 8 puteți folosi un program special cum ar fi Windows App Boss.

Windows App Boss, este un program complet gratuit, care permite utilizatorilor să gestioneze direct și convenabil de pe desktop aplicațiile descărcate din Windows Store.

Programul are o interfață de utilizator foarte simplă, așa cum se poate vedea în imaginea de la începutul acestui articol.

Când aplicația Windows Boss este deschisă, este afișată o listă cu toate aplicațiile instalate pe Windows 8, împreună cu informații despre acestea, cum ar fi numărul versiunii și multe altele.

Pentru a elimina o aplicație, selectați-o din listă și apoi faceți clic pe butonul Unistall din partea de sus din fereastra programului.

Pe lângă faptul că vă permite să efectuați operațiunea descrisă, Windows App Boss vă permite de asemenea să adăugați pachete noi și să eliminați pachetele existente.

Există, de asemenea, o funcție accesibilă în partea de sus a ferestrei, datorită căreia puteți să creați copii de rezervă ale aplicațiilor selectate astfel încât să le puteți restabili ulterior fără probleme.

Programul este foarte simplu și ușor de folosit de către toți utilizatorii, experți sau mai puțin experți. Dar reamintim faptul că poate fi folosit doare pe sistemul operativ Windows 8.

Pentru a descărca acest program cu care se gestionează aplicațiile din Windows 8 direct de pe desktop, conectați-vă la site-ul codeplex și faceți clic pe link-ul Download Standalone Executable.

Alternativ programul îl puteți descărca și de pe site-ul Softpedia.

Dacă nu știți cum să descărcați programul CCleaner pe PC, avem un articol care vă poate fi de folos aici. Descarcă CCleaner gratuit pe PC sau laptop.