Descarcă CCleaner gratuit pe PC sau laptop

Descarcă CCleaner 5.51 gratuit pe PC sau laptop. Șterge fișierele temporare de pe PC sau laptop: o misiune perfectă pentru CCleaner. Desigur, vorbim despre programul util și puternic care vă permite să ștergeți orice fișier nedorit de pe calculator cu un simplu clic.

Descarcă CCleaner gratuit pe PC sau laptop

CCleaner a obținut un succes incredibil în 2010, când a avut peste 500 de milioane de descărcări, fapt care a evidențiat încrederea nenumăraților utilizatori care au decis să se bazeze pe programul gratuit.

Piriform Ltd, actualizează în mod constant CCleaner pentru a oferi mai multă stabilitate și, mai presus de toate, noi caracteristici interesante. Ultima versiune este 5.5, și are noi caracteristici care vor satisface și mai mulți utilizatori.

Interfața rămâne aceeași, numai pictograma este mai mică, iar poziția butoanelor este identică cu cea a versiunii anterioare. Efectuarea curățării reprezintă în continuare funcția utilă care vă permite să închideți automat browserele care sunt deschise și, în plus, au fost introduse noi programe în modulul de curățare. Cum ar fi Samsung Kies, Real Player, Avast Antivirus și Adobe Photoshop.

Ceea ce ne-a uimit cu adevărat este adăugarea unei noi intrări în secțiunea „Tools„. Acum puteți găsi fișiere duplicate prin efectuarea unei căutări filtrate. Veți putea localiza conținutul după nume, dimensiune, ultima modificare și să ignorați anumite tipuri de fișiere și, bineînțeles, să setați unitatea în care trebuie să efectuați căutarea.

Multe instrumente au fost îmbunătățite pentru a oferi utilizatorilor o precizie mai mare și o performanță mai bună. Vă recomandăm să descărcați noua versiune CCleaner sau să faceți upgrade.

Dacă nu știți cum se descarcă CCleaner gratuit pe PC sau laptop, trebuie să știți că, este foarte simplu. Conectați-vă la site-ul oficial și faceți clic pe butonul Download. Când fișierul este descărcat, faceți dublu clic pe ccsetup.551.exe și urmați instrucțiunile de instalare.

De menționat este faptul că versiunea Professional costă 14.95 € iar versiunea Professional Bundle 39.95 €.

Dacă nu știți cum să descărcați Camtasia Studio 8, avem un articol care vă poate fi de folos aici. Cum se descarcă Camtasia Studio 8 pe PC sau MAC.