Cum se descarcă Camtasia Studio 8 pe PC sau MAC

Cum se descarcă Camtasia Studio 8 pe PC sau MAC. Camtasia Studio este unul dintre cele mai bune programe de captură video. Vă permite să capturați întreaga suprafață a desktop-ului sau zonele personalizate și să înregistrați, în același timp, sunetul sistemului, sunetul microfonului și imaginile camerei web. Toate într-un mod extrem de simplu și intuitiv.

Cum se descarcă Camtasia Studio 8 pe PC sau MAC

La sfârșitul înregistrării, datorită editorului său puternic integrat, vă permite să editați videoclipurile, aplicând diferite efecte acestora, eliminând imperfecțiunile și optimizând formatul acestora pentru diverse dispozitive sau servicii online. Acesta permite, de fapt, să obțineți videoclipuri realizate special pentru publicarea pe YouTube.

Programul este disponibil atât pentru Windows cât și pentru MacOS. Fiind un program profesionist, aceasta nu este gratuit: licența pentru utilizare începe de la 249 USD, dar puteți obține o versiune gratuită de încercare pentru 30 de zile, ceea ce vă permite să testați toate caracteristicile (dar pe orice video de ieșire este aplicat un filigran). Mai jos veți vedea cum se descarcă Camtasia Studio 8 pe PC sau MAC.

Cerințele minime pentru Camtasia Studio

Înainte de a explica cum se descarcă Camtasia Studio 8, ar trebui să știți cerințele minime pe care trebuie să le îndeplinească computerul vostru pentru instalare. Mai jos puteți găsi cerințele minime pentru Windows și MacOS (programul nu este disponibil pentru dispozitive mobile).

Windows

  • Windows 7 SP1, Windows 8.1 sau Windows 10 (numai versiuni pe 64 de biți).
  • CPU de 2 GHz cu procesor dual-core.
  • 4 GB de memorie RAM (cel mai bine 16 GB RAM sau mai mult).
  • 2 GB de spațiu liber pe hard disk pentru instalarea programului.
  • Microsoft .NET 4.6.0 sau o versiune ulterioară.
  • Placă de sunet și microfon compatibil cu Windows (recomandat)

macOS

  • Procesor Intel Core i5 de 2 GHz cu 4 nuclee.
  • macOS 10.11 sau mai nou (redarea nu este acceptată pe monitoarele USB externe).
  • 4 GB RAM sau mai mult (mai bine 8 GB RAM sau mai mult)
  • Cel puțin 4 GB de spațiu disponibil pe hard disk pentru instalare.

Cum se descarcă Camtasia Studio 8 pe Windows

Pentru a descărca Camtasia Studio pe un PC Windows, conectați-vă la site-ul Internet al programului și faceți clic pe butonul albastru Free Trial din partea dreaptă sus. În pagina care se deschide, apăsați butonul Windows Download, apoi faceți clic pe link-ul Create a new account, introduceți adresa voastră de e-mail, parola pe care doriți să o utilizați pentru contul Camtasia și apăsați pe butonul Create account pentru a finaliza procedura.

Pe pagina care se deschide, specificați motivul pentru care doriți să utilizați Camtasia (de ex. Training or tutorial video), apoi apăsați pe butonul Submit, apoi pe butonul Esegui situat în partea de jos a ferestrei deschise în browser și așteptați să se finalizeze descărcarea fișierului pe PC.

Cum se descarcă Camtasia Studio 8 pe macOS

Dacă utilizați un Mac, procedura pe care trebuie să o urmați pentru a descărca Camtasia Studio 8 este foarte asemănătoare cu cea pe care am explicat-o în secțiunea Windows. Din nou, primul lucru pe care trebuie să-l faceți este să vă conectați la site-ul Internet al programului și să apăsați butonul Free Trial situat în partea dreaptă sus.

Apăsați apoi butonul Mac Download, faceți clic pe link-ul Create a new account și, în formularul care apare pe ecran, introduceți adresa voastră de e-mail și parola pe care doriți să o utilizați pentru contul Camtasia și apăsați butonul Create account.

Pe pagina care se deschide, specificați motivul pentru care intenționați să folosiți Camtasia studio (de ex. Video game recording), apăsați butonul albastru Submit și așteptați descărcarea fișierului de instalare.

Pentru cei care nu știe cum să descarce GIMP pe PC sau MAC, avem un articol care explică cum se face acest lucru aici. Descarcă Gimp pe calculator Mac sau Windows.