Gestionați parolele browserelor utilizate Browser Password Remover

Toate browserele web principale prezente pe piață oferă utilizatorilor un sistem integrat pentru salvarea automată a parolelor și gestionarea acestora.Deși acestea sunt soluții destul de bune, unii utilizatori pot prefera utilizarea sistemelor terță parte pentru salvarea și gestionarea parolelor.Gestionați parolele browserelor utilizate cu Browser Password Remover foarte ușor și simplu.

gestionați parolele browserelor

Gestionați parolele browserelor utilizate

Cine dintre voi, caută ceva similar, cu siguranță va fi fericit să se familiarizeze cu Browser Password Remover.

Este un software complet gratuit ce poate fi folosit fără nici un fel de problemă pe toate sistemele de operare Windows (atât pe 32 de biți cât și pe 64 de biți) care poate fi descris ca manager de parole pentru browser.

Acest software este de fapt capabil să gestioneze parolele diferitelor browsere web utilizate pe computer și să le acționeze printr-o singură fereastră, una vizibilă în captura de ecran atașată la începutul acestei postări.

Browser Password Remover suportă mai multe browsere web: Mozilla Firefox, Google Chrome, Internet Explorer și Opera și unele variații ale acestora.

După pornirea programului, tot ce trebuie să faceți pentru a putea să îl utilizați va fi să faceți clic pe butonul Show Passwords pentru a scana diferitele parole salvate în browserele web. După aceasta, parolele vor fi afișate sub forma unei liste cu indicația browserului web relativ.

Este posibil să eliminați parolele direct din listă și să exportați, de asemenea, informațiile în fișiere HTML, XML sau TXT.

Browser Password Remover vă permite, de asemenea, să configurați o parolă master. În acest caz, diferitele parole nu vor fi afișate în listă ca text, ci vor fi criptate.

Download | Browser Password Remover

Gestionați parolele browserelor utilizate Browser Password Remover
4.1 (12) 81.67%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *