Manager de parole pentru browser Opera, Firefox, Chrome

Manager de parole pentru browser Android, Opera, Firefox, Chrome. Toate browserele web principale oferă utilizatorilor un sistem integrat pentru salvarea automată a parolelor și gestionarea acestora. Deși acestea sunt soluții destul de bune, unii utilizatori pot prefera utilizarea sistemelor terță pentru salvarea și gestionarea parolelor.

Manager de parole pentru browser Opera, Firefox, Chrome

Manager de parole pentru browser

Dacă căutați un program simplu de folosit, ar trebui să încercați Browser Password Remover. Acesta este un soft ce poate fi folosit fără nici un fel de problemă pe toate sistemele de operare Windows (atât pe 32 de biți cât și pe 64 de biți) care poate fi descris ca manager de parole pentru browser.

Acest program este de fapt capabil să gestioneze parolele din diferite browsere web utilizate pe computer și să le acționeze printr-o singură fereastră, puteți vedea un exemplu în imaginea de la începutul acestui articol.

Browser Password Remover suportă mai multe browsere web: Mozilla Firefox, Google Chrome, Internet Explorer și Opera.

După pornirea programului, tot ce trebuie să faceți pentru a putea să îl utilizați va fi să faceți click pe butonul Show Passwords pentru a scana parolele salvate în browserele web. După aceasta, parolele vor fi afișate sub forma unei liste cu indicația browserului web relativ.

Este posibil să eliminați parolele direct din listă și să exportați, de asemenea, informațiile în fișiere HTML, XML sau TXT. Browser Password Remover vă permite, de asemenea, să configurați o parolă master. În acest caz, toate parolele nu vor fi afișate în listă ca text, ci vor fi criptate.

Pentru download accesați site-ul softpedia și faceți click pe butonul Download Now. Alternativ, îl puteți descărca de pe site-ul (securityxploded.com/browser-password-remover.php).

Alte managere de parole

Dacă programul Browser Password Remover nu este pe placul vostru sau credeți că este neprofesional, puteți încerca și alte programe care vă ajută să gestionați parolele din browser și nu numai.

LastPass (iOS/Windows/Android)

LastPass este un manager de parole gratuit care se va autentifica automat pe toate site-urile voastre și va sincroniza toate parolele sub o singură parolă master. Puteți adăuga informații despre cardurile de credit pentru a efectua plăți online mai rapid și chiar să atașați documente, imagini sau PDF-uri importante. Cel mai bun lucru este că LastPass este gratuit și poate fi utilizat pe orice telefon, laptop sau tabletă și puteți instala extensia pe toate computerele, astfel încât să puteți salva și ține evidența informațiilor importante pe toate dispozitivele.

LastPass este și în formă de aplicație pentru Android ca o aplicație autonomă, este incredibil de intuitiv și util. Aplicația oferă o caracteristică de analiză a securității, ceea ce înseamnă că vă va scana toate parolele și vă va sugera ce puteți îmbunătăți.

Sticky Password (Windows/iOS/Android)

Sticky Password oferă cele mai necesare componente, inclusiv funcții impresionante precum completarea automată a formularelor, gestionarea parolelor și autentificarea cu doi factori. În plus, managerul este capabil să vă salveze informațiile despre plățile cu cardul de credit, făcând plata online mai rapidă și mai sigură. Dacă doriți să faceți o copie de rezervă în cloud trebuie să achiziționați versiunea completă a programului, dar versiunea gratuită oferă opțiunea de a vă sincroniza datele prin WiFi. Pentru Download click aici.

KeePass (Windows)

KeePass este conceput în principal pentru sistemele Windows și poate rula pe un stick USB, astfel încât să puteți transporta parole și informații importante, și în același timp să le sincronizați cu diferite dispozitive. Este unul dintre cei mai buni manageri și este gratuit, programul oferă opțiuni puternice de criptare, exportare, funcții de căutare avansate și multe altele. Programul vă permite, de asemenea, să sortați și să vă organizați parolele în grupuri. Pentru download click aici.

PadLock (iOS/Windows/Android)

Acest manager este simplu și funcționează fără probleme, programul stochează toate informațiile importante în cloud, permițându-vă să vă accesați informațiile de oriunde. Sursa este disponibilă pe GitHub sub licență GPLv3. De asemenea, programul este capabil să sincronizeze datele pe dispozitive. Pe site-ul lor, PadLock susține că, în timp ce alte programe sunt lăudate din cauza funcțiilor cool, PadLock se concentrează pe securitate, utilizare și performanță. Pentru download accesați (padlock.io).

Dacă nu știți cum puteți cripta fișiere înainte să le sincronizați în Dropbox, avem un articol care vă poate fi de folos. Criptează fişierele înainte de sincronizare în Dropbox.