Fundaluri pentru iPhone

Fundaluri pentru iPhone. Imaginile de fundal incluse standard în iPhone sunt frumoase, dar cu trecerea timpului ne plictisim de ele. În acest articol despre, fundaluri pentru iPhone, vă voi prezenta câteva site-uri și câteva aplicații de pe care puteți descărca imagini de fundal pentru iPhone. Indiferent dacă aveți un iPhone nou sau un iPhone mai vechi, veți găsi sute de fundaluri optimizate perfect pentru ecranul telefonului vostru.

Site-urile și aplicațiile care oferă gratuit imagini de fundal pentru iPhone sunt acum numeroase. Tot ce trebuie să faceți este să căutați fundalul potrivit și să îl descărcați pe telefon. Indiferent de gusturile voastre, aveți de unde alege, de la peisaje cu natură la imagini de fundal abstracte, imagini cu animale, sport etc.

Fundaluri pentru iPhone gratis

Mai jos veți găsi site-urile de unde puteți descărca fundaluri pentru iPhone gratis. Site-urile le puteți accesa din orice browser (de exemplu, Google Chrome) și sistem de operare (de exemplu, Windows 7, Windows 10 sau Windows 11).

Unsplash

Unsplash

Primul dintre site-urile cu fundaluri pentru iPhone gratis este Unsplash. Acesta este un site care pune la dispoziția vizitatorilor săi sute de imagini artistice de înaltă calitate, libere de drepturi de autor (sub licență Creative Commons). Având în vedere frumusețea lor, imaginile disponibile pot fi folosite și ca imagini de fundal pentru iPhone și pentru orice alt telefon sau tabletă.

Pentru download fundaluri pentru iPhone de pe acest site, accesați pagina de pornire și alegeți una dintre categoriile propuse în partea de sus. Alternativ, puteți efectua o căutare de cuvinte cheie, introducând cuvântul cheie care vă interesează în câmpul corespunzător din partea de sus și selectând sugestia relevantă dintre cele care apar.

După afișarea paginii cu rezultatele căutării, optimizați afișarea diferitelor imagini cu ajutorul filtrelor din partea de sus, puteți selecta cuvinte cheie suplimentare, puteți indica orientarea, culoarea preferată și modul de afișare.

Când găsiți un fundal care credeți că v-ar putea plăcea, dați click pe miniatura acestuia pentru a afișa imaginea în mărime naturală. În caseta care se deschide, apăsați butonul Download free din colțul din dreapta sus pentru a continua cu descărcarea. Dacă procedați direct de pe iPhone, alegeți să afișați fotografia și apoi să o salvați în galerie prin apăsare prelungită pe versiunea mărită a acesteia și prin selectarea Salvați ca imagine din meniul care se deschide.

Motionwall

Motionwall

Motionwall este un alt site cu fundaluri pentru iPhone 14, iPhone 14 Pro Max, iPhone X și pentru orice alt model de iPhone. Are o bază de date destul de mare, plină în special cu imagini abstracte. Pentru download fundaluri, accesați pagina de pornire și derulați toate imaginile propuse pentru a o găsi pe cea care vă place. Puteți, de asemenea, să efectuați o căutare folosind cuvinte cheie, introducându-le pe cele care vă interesează în câmpul de text din partea de sus și apăsând tasta Enter de pe tastatură.

De asemenea, în funcție de preferințele voastre, puteți decide să afișați fundalurile natural sau aplicate pe iPhone, apăsând butoanele corespunzătoare din dreapta sus în listă.

Când găsiți un fundal pe care doriți să îl descărcați, atingeți pe el, apoi atingeți pe butonul Download, iar pe pagina care se deschide, salvați imaginea în galeria iPhone-ului prin apăsare prelungită pe ea și selectați Salvați ca imagine din meniul contextual. Pe de altă parte, de pe un PC, puteți salva imaginea în mod normal prin intermediul meniului click dreapta.

Reddit

Reddit

Comunitatea Reddit, cel mai popular site de știri sociale din lume, este cu siguranță un loc excelent pentru a găsi fundaluri pentru iPhone de diferite tipuri. Pentru a folosi Reddit pentru a descarca imagini de fundal pentru iPhone, vă recomand să verificați categoriile iPhone Wallpaper, Mobile Wallpapers și Smart Phone Wallpapers, dar sunt și altele!

Începeți prin a derula prin lista de imagini de fundal disponibile. Pentru a vă ajuta să le găsiți mai ușor, puteți schimba ordinea în care sunt afișate imaginile de fundal, utilizând elementele corespunzătoare din partea de sus. Când găsiți un fundal care vă place, selectați miniatura acestuia pentru al mări și apoi salvați-l conform procedurii obișnuite menționate în pașii anteriori ai tutorialului.

Alte site-uri cu fundaluri pentru iPhone

Alte site-uri cu fundaluri pentru iPhone

Căutați alte site-uri cu fundaluri pentru iPhone? Dacă răspunsul este da, atunci încercați alte site-uri din lista de mai jos.

  • iLikeWallpapers – pe acest site puteți găsi diverse imagini de fundal potrivite pentru toate modelele populare de iPhone. Astfel, puteți găsi imagini de fundal pentru iPhone 13, imagini de fundal pentru iPhone 13 Pro, imagini de fundal pentru iPhone 12 și așa mai departe, toate clasificate în mod convenabil și fără niciun cost.
  • WallpaperBetter – este un site cu fundaluri pentru iPhone. Nu este dedicat doar pentru iPhone, dar puteți găsi, de asemenea, nenumărate imagini de fundal potrivite pentru iPhone-ul vostru și toate sunt gratuite.
  • Poolga – este un site care găzduiește imagini ale diferiților artiști distribuite sub formă de imagini de fundal pentru iPhone. Conținutul disponibil este gratuit.
  • Papers.co – este un site în stil minimalist care deține o mulțime de imagini de fundal interesante și gratuite pentru iPhone și nu numai.

Aplicații cu fundaluri pentru iPhone

Dacă căutați aplicații cu fundaluri pentru iPhone, atunci puteți descărca și instala una dintre aplicațiile pe care le găsiți mai jos. Aplicațiile le puteți descărca direct din App Store și sper că sunt pe placul vostru.

Vellum Wallpapers

Fundaluri pentru iPhone

Vellum Wallpapers este o aplicație cu fundaluri pentru iPhone. Acesta include multe imagini frumoase, majoritatea dedicate naturii, spațiului și artei abstracte. Aplicația este gratuită, dar este necesar să faceți achiziții în aplicație pentru a elimina publicitatea și pentru a previzualiza noile fundaluri pe măsură ce sunt încărcate.

După ce ați descărcat aplicația din App Store, porniți-o, derulați diferitele categorii de imagini de fundal disponibile și apăsați pe cea care credeți că vă interesează. După ce ați făcut acest lucru, se va deschide un nou ecran cu o serie de imagini legate de categoria selectată.

După ce ați ales fundalul preferat, apăsați pe el pentru al deschide pe tot ecranul și apăsați pe butonul circular din partea centrală jos pentru a salva imaginea în aplicația Poze. Înainte de a trece la salvarea în galerie, puteți, de asemenea, să previzualizați cum arată fundalul aplicat pe iPhone atingând pictograma ochiului din colțul din dreapta jos.

Alte aplicații cu fundaluri pentru iPhone

Alte aplicații cu fundaluri pentru iPhone

Dacă căutați alte aplicații cu fundaluri pentru iPhone, în lista de mai jos veți găsi alte două aplicații din această categorie.

  • Wallaroo – o aplicație excelentă pentru a găsi fundaluri pentru iPhone, pentru aproape toate gusturile. Există o mulțime de categorii din care puteți alege: filme, anime, televiziune, conținut abstract, natură, orice. Aplicația este gratuită, dar oferă achiziții în aplicație pentru a elimina publicitatea și a debloca mai multe fundaluri.
  • ZEDGE Wallpapers – este o aplicație prin intermediul căreia puteți găsi extrem de ușor imagini de fundal pentru iPhone. Aplicația este gratuită, dar prin achiziții în aplicație, toate imaginile de fundal pot fi deblocate.

Setare poză fundal iPhone

Dacă aveți nevoie să schimbați imaginea de fundal pentru ecranul Home și ecranul de blocare, pe iPhone-urile care rulează iOS 16 sau o versiune ulterioară, primul lucru pe care trebuie să îl faceți este să deschideți aplicația Configurări și să selectați Imagine de fundal> Adăugați un nou fundal. Pe ecranul care se deschide, alegeți o presetare sau atingeți una dintre pictogramele din partea de sus pentru a personaliza imaginea de fundal.

După ce ați făcut acest lucru, în funcție de alegerea voastră, ar trebui să importați o imagine din galeria dispozitivului și să apăsați butonul Adăugare din partea de sus. În panoul de jos, atingeți butonul Setați ca imagine de fundal pentru a utiliza imaginea de fundal pe ecranul de blocare sau atingeți butonul Personalizați ecranul principal pentru a seta o altă imagine de fundal pentru ecranul principal (o imagine sau o culoare, sau pentru a dezactiva efectul care se aplică automat imaginii de fundal alese pentru ecranul de blocare).

Rețineți că procedurile de mai sus pot fi accesate direct din ecranul de blocare, fie prin menținerea degetului pe ecranul de blocare și apăsarea butonului Personalizați pentru a schimba un tip de fundal setat anterior, fie prin glisarea spre dreapta pentru a crea un nou set de fundaluri cu ajutorul butonului (+).

În cazul în care iPhone-ul vostru nu este echipat cu iOS 16, imaginile descărcate pot fi aplicate ca imagini de fundal direct prin intermediul aplicației Poze. Pentru a face acest lucru, accesați albumul cu imagini de fundal, selectați imaginea pe care doriți să o puneți ca fundal și atingeți pe pictograma cu săgeată albastră din stânga jos.

Apoi, trebuie să selectați elementul Utilizați ca fundal din meniul care apare în partea de jos (dacă nu îl puteți vedea, glisați de la dreapta la stânga), alegeți dacă doriți să aplicați fundalul static sau în perspectivă, după cum este necesar, apăsați butonul Setare și decideți dacă doriți să aplicați modificările doar pe ecranul Home, pe ecranul de blocare sau pe ambele.