Fotor, editor de imagini pentru Windows 8

Fotor, editor de imagini pentru Windows 8. A trecut ceva vreme de când Windows 8 a fost lansat pe piață dar, în Magazinul Windows a sistemului de operare Microsoft, mai găsim și acum aplicații diverse și interesante, dintre care multe sunt deja disponibile pentru alte platforme cum ar fi Android sau iOS.

Fotor, editor de imagini pentru Windows 8

În acest articol vom vorbi despre o aplicație total gratuită, deja familiară utilizatorilor de despozitive bazate pe platformele Android și iOS și dedicată în întregime celor care caută un instrument simplu pentru editare și înfrumusețare fotografii și imagini pe un calculator sau laptop cu Windows 8.

Fotor, editor de imagini pentru Windows 8

Aplicația despre care vom vorbi se numește Fotor, un editor de imagini destul de bogat în funcții, este compatibilă cu Windows 8 (atât pe 32 de biți, cât și pe 64 de biți) și cu Windows RT. Aplicația vă permite să aplicați diferite tipuri de filtre la fotografiile voastre, să adăugați diverse efecte, inclusiv efectul Tilt-Shift.

Aplicația include, de asemenea, funcția 1-Tap, care vă permite să îmbunătățiți rapid calitatea unei imagini, fără a fi nevoie să-i schimbați manual luminozitatea, contrastul și saturația sau, să acționați pe diferite comenzi din fereastra programului.

Când porniți aplicația, este afișat un ecran din care va fi posibil să alegeți dacă importați o imagine și apoi să o modificați sau, alternativ, dacă mergeți direct la interfața programului pentru a modifica imagini.

Când o imagine este încărcată, toate instrumentele pentru efectuarea diverselor modificări sunt afișate în partea dreaptă în fereastra programului (așa cum puteți vedea în imaginea de la începutul acestui articol) imaginea încărcată în program va ocupa secțiunea centrală.

La sfârșitul modificărilor, imaginea poate fi salvată în format JPEG, BMP, PNG, TIFF.

Vă întrebați de unde și cum puteți descărca aplicația pe calculator? Foarte simplu! Deschideți Magazinul Windows din nenul Start sau din ecranul Aplicații. După ce deschideți Magazinul Windows, în caseta de căutare tastați fotor, și dați click pe rezultatul căutării, pe pagina aplicației dați click pe butonul Obțineți. În mod alternativ dați click pe acest link, conectați-vă la contul vostru Microsoft, și descărcați aplicația în calculator.