Extrage text din imagine cu Easy Screen OCR

Extrage text din imagine cu Easy Screen OCR. Vom vorbi despre cum puteți extrage text din poze cu un program simplu și gratuit. Citiți în continuare acest articol și veți vedea pas cu pas cum să faceți acest lucru

Extrage text din imagine cu Easy Screen OCR

De multe ori trimitem documente în format imagine folosind opțiunea de captură Print Screen. Deși este o opțiune la îndemână pentru partajarea documentelor, deoarece o mulțime de utilizatori ar putea să nu fi instalat aplicații pentru vizualizarea documentelor, aceasta nu este, de asemenea, cea mai bună opțiune deoarece utilizatorii nu vor putea să facă nicio modificare în document sau să copieze text din document deoarece este un format de imagine. În astfel de cazuri, cea mai bună soluție este utilizarea OCR. Mai jos veți vedea cum puteți extrage textul din imagini utilizând OCR.

OCR este Optical Character Recognitionr și este conversia imaginilor de text tipărite, scrise de mână sau imprimate în text codat.

Cum se extrage text din imagine

Easy Screen OCR este un program gratuit pentru Windows care poate extrage textul din imagini folosind capabilitățile OCR. Pentru a extrage textul din imagini, urmați pașii de mai jos.

  1. Descărcați OCR Easy Screen OCR.
  2. Odată ce ați instalat programul, acesta rulează din bara de activități și puteți face click dreapta pe pictogramă și apoi faceți click pe Capture.extrage text din imagine poze cu ocr setari
  3. Acum puteți selecta zona imaginii de unde doriți să extrageți textul.extrage text din poze
  4. După ce ați selectat zona, aceasta va fi adăugată în program și trebuie să faceți click pe butonul OCR pentru a extrage textul. Programul va extrage textul din imagine și îl va afișa.
  5. textul din imagineProgramul are, de asemenea, opțiunea de a seta taste rapide pentru capturarea textului, acest lucru poate fi setat din preferences.OCR Easy Screen OCR program de extras text din poze

Easy Screen OCR face o treabă bună de conversie a imaginilor în text. Pentru imaginile extrem de complexe, poate fi o problemă, dar este încă o opțiune decentă de luat în considerare. Programul are peste 100 de limbi și puteți salva imaginile în diferite formate de fișiere.

Dacă căutați servicii online de editat poze, avem un articol dedicat acestui subiect aici. Editare poze online cu efecte pentru rame sau scris.