Editare poze online cu efecte pentru rame sau scris

Editare poze online cu efecte pentru rame sau scris. Nu știi ce program gratuit de editat poze online să folosești? Cauți aplicații de editare poze gratis? Citește în continuare acest articol și vei afla care sunt cele mai bune servicii online de editat imagini.

Editare poze online cu efecte pentru rame sau scris

În acest articol vom vorbi despre cele mai bune servicii de editare poze online. Cu aceste servicii puteți edita pozele direct din browser fără să instalați programe pe calculator sau laptop. Citiți în continuare acest articol și veți afla care este cel mai simplu mod de editare poze online.

PicMonkey

Editare poze online cu efecte pentru rame sau scris PicMonkey

PicMonkey este unul dintre cele mai utilizate servicii din lume pentru editare poze, și motivul este simplu: combină o simplitate incredibilă de utilizare cu o serie de funcții profesionale, de la editarea de bază la crearea de colaje pentru rețelele sociale. Puteți să utilizați acest service online gratuit și fără să vă înregistrați. Cu toate acestea, ca să puteți debloca unele filtre trebuie să plătiți 4,99 dolari pe lună.

Pixlr

Editare poze online cu efecte pentru rame sau scris Pixlr

Un alt serviciu de editare poze online pe care ar trebui să îl încercați este Pixlr, acesta este împărțit în trei aplicații Web diferite. Pixlr Editor care are o interfață de utilizator aproape identică cu cea a Photoshop-ului: cu o bară de instrumente în stânga și un meniu pentru selectarea filtrelor din partea de sus.

Pixlr Express oferă aceleași funcții ca Pixlr Editor plus unele filtre pentru Instagram și o serie de cadre și autocolante pentru a decora imaginile.

Pixlr-o-Matic, acesta vă permite să capturați imagini din camera web sau să încărcați fotografii de pe computer și să le aplicați multe efecte pentru Instagram. Ideal pentru cei care doresc să creeze imagini impresionante și să le publice online fără prea mult efort.

De asemenea, pentru Pixlr Express și Pixlr-o-Matic puteți folosi aplicația mobilă din Magazinul Google Play pentru Android și App Store pentru iPhone.

Photopea

Editare poze online cu efecte pentru rame sau scris Photopea

Un alt serviciu online de editare poze pe care ar trebui să îl încercați este Photopea. Dacă nu ați auzit de el, acesta este un editor avansat pentru editarea fotografiilor și este gratuit, nu necesită înregistrare pentru a fi utilizat sau utilizarea de pluginuri suplimentare și acceptă importul și exportul de imagini în Format PSD și XCF, astfel încât să puteți importa și modifica imaginile cu alte programe. Photopea este susținut de reclamele publicitare de pe site, iar voi puteți elimina acest lucru dacă va abonați la abonamentul Premium, care costă 9 dolari pe lună.

Polarr

Editare poze online cu efecte pentru rame sau scris Polarr

Polarr este un serviciu online pentru editarea fotografiilor dedicat filtrării și ajustării parametrilor, cum ar fi culoarea, luminozitatea etc, cu scopul de a obține rezultate artistice. Se bazează pe cele mai avansate tehnologii Web care îi permit să funcționeze perfect pe toate cele mai recente browsere, fără a fi nevoie de pluginuri terțe, cum ar fi Flash Player.

Pho.to

Editare poze online cu efecte pentru rame sau scris Pho.to

Dacă doriți să aplicați câteva modificări online la fotografii și să obțineți ceva amuzant, atunci încercați site-ul Pho.to, care vă permite să inserați cu ușurință imaginile în zeci de scenarii diferite, și apoi să obțineți rezultate excelente.

webcam Toy

Un alt site dedicat în întregime efectelor este webcam Toy, acesta vă permite să faceți poze cu webcam-ul PC-ului și să le personalizați cu o gamă largă de filtre, foarte asemănătoare cu cele găsite în aplicația Photo Booth pentru Mac.

Alte soluții de editare poze online

Există, de asemenea, multe alte soluții utile pentru editarea pozelor online care merită să fie luate în considerare. Mai jos veți găsi câteva care ar putea fi potrivite pentru voi.

  • Photoshop Express Editor – este un fel de versiune online la Photoshop, celebrul software pentru editarea fotografiilor pe PC. Serviciul este gratuit și include multe instrumente pentru retușarea fotografiilor, dar nu este scutit de limite: în primul rând capacitatea de a lucra numai pe fișierele JPG și necesitatea de a utiliza pluginul Adobe Flash Player.
  • Pixlr Editor – vă permite să editați fotografii sau să creați imagini noi printr-o interfață foarte asemănătoare cu Photoshop. Acesta funcționează și prin tehnologia Flash Player.
  • Pixlr Express – este un serviciu online care vă permite să creați colaje foto și să aplicați diverse filtre și corecții fotografiilor voastre, ceea ce ușurează utilizarea chiar și pentru cei care nu au multe abilități în lumea editării fotografice. Acesta necesită utilizarea playerului Flash.

Dacă căutați programe de editat poze, avem un articol cu cele mai bune programe gratuite aici. Programe de editat poze pe PC sau laptop.